102

Анонимен

преди 8 години

Ванга излезе права като каза крах за америка и Русия ще е велика

101

До китайски чай

преди 8 години

НАЙ ОБИКНОВЕН ЕВРЕЕН

100

китайски чай

преди 8 години

Къв е тоя бозав, строен и синеок холандец?

99

Веско

преди 8 години

Сега пък нов етнос направихме: поддръжници на режима ?!

98

До 125

преди 8 години

Приятел, много си объркан за процентите на русофили и русофоби. Русофилите са една шайка родоотстъпни продажници, които са насадени в България с предварително промити мозъци(в последствие родени и откърмени местно). НИКОЯ друга нация няма подобни *** като русофили. Само в България. Русофобството е нормална реакция на истинските българи, на които им писна разни колхозни при-мати да им пренаписват историята, да им унищожават наследството, да им прилагат геноцид, да им налагат воля. Просто е.

97

хаха

преди 8 години

Има достатъчно видеа из нета, където се вижда, че местните посрещат армията като освободители. Включително туркмените в Латакия, за които Ердоган се е разревал. Иначе - то е ясно, че ислямистките бунтовници ще тръгнат да бягат заедно с харемите си.

96

анализатор

преди 8 години

Етническо прочистване се е извършвало единствено от Търция преди и сега.На тези голи думи никой не би се вързал.Турските политици и дипломати разбиха турският народ за поколения напред.Найстина жалко.

95

Dino

преди 8 години

A vie s kiurdite..kakvo pravite?

94

Анонимен

преди 8 години

Странно,но общностите също като хората имат памет,емоции,нагласи.Истинта е ,че чувствата между Русия и България охладняха.Това е лошо,защото БГ народ още няма своя нова общност.Нашата общност се фрагментира до "атоми"-отделни личности,които сякаш нямат общо помежду си.

93

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 121а краставицата има 73% вода.....Едно си баба знае, едно си баба бае!безнадеждни сте!

92

дедо Недо

преди 8 години

Давутоглу, га ядохте кифтетата не ривахте! А сига седнахте да ривети!

91

Анонимен

преди 8 години

Много подръжници на Русия има в този сайт, но със сигурност имат роднини приятели или близки които работят в някоя лоша Западноевропейска държава или поне учат там. Но нека да не забравим, че България много години трябваше да плаща на братска русия за освобождението си. Асад и подръжниците също ще плащат няма нищо безплатно.

90

Анонимен

преди 8 години

Давутоглу обвини...и там след време ще твърдят че е имало "турско присъствие"!Знаеме ги тия неща със туркмените и турските "доброволци"!

89

Анонимен

преди 8 години

Турция,СА,САЩ и западните еврппейски демокрации са морално задължени да приемат всички бежанци,защото те създадоха и спонсорират ИДИЛ.

88

Анонимен

преди 8 години

На турците им е тясно,трябват им нови земи и пазари.Това раждане до откат също е форма на човешка алчност в примитивен инстинктивен вариант.Тези ще ни залеят по силата на най-малкото съпротивление и ще се почнат мирни преговори като в Кипър с десетилетия.

87

Анонимен

преди 8 години

Защо Велика Русия не приема бежанци??? Никой ли не си задава този въпрос и никой ли не смее да попита Русия защо си пиха носа където трябва и не трябва. Като са толкова добронамерени нека да приемат бежанци, но явно икономически са много добре и не могат да си позволят този лукс. Русия изнемогва през последно време поради ниските цени на петрола но обича Путин да се перчи докато обикновения руски гражданин мизерства

86

Анонимен

преди 8 години

Много ясно казано това обеснява защо никой не воюва с ИДИЛ а ИДИЛ са в рака

85

Н

преди 8 години

Турите са добри търговци, приемали били бежанци заради лошите Асад и Путин, а не заради 3млрд от ЕС.

84

Анонимен

преди 8 години

Съвсем скоро ще има бягащи презглава руснаци от Сирия към сибирската тайга.

83

Васо

преди 8 години

И да приемат повече бежанци с камъни и пясък в джобовете, способни да въртят кирката и лопатата. Щото глобалното затопляне ще ги затрие първо тях.