21

Прав крив

преди 8 години

"На прав път сме, ама няма резултати."Значи сте на крив.

20

ми

преди 8 години

Да бяха прочели една книга поне за близкия изток. Ето примерно да прочетат " Персийско момче" - години наред са живели с практиката да бъдат убити от роднини.... за тях смърта на роднина е средство.... те ще тръгват да ги интегрират с толерантност .... неуки управници не само в БГ

19

Анонимен

преди 8 години

Некаква маляга плаши със страшни санкции страните членки,ако не вземат пришълци.А те му казват да го пъмпури под вода.Германия,Швеция,Белгия,Холандия ще го отнесат най-много.Източно европейците ще се капсулират,а ние на Балканите ще създадем бази на терористи.

18

боко каратеката

преди 8 години

Някой да ме светне, какво означава справяне? Да ги настанят и им дадат право на престой и работа? За мен справяне е грьцките фериботи да ги стоварват в Измир, а италианците да ги врьщат в Африка. Всичко друго не е опция, още по малко справяне.

17

Анонимен

преди 8 години

Мисих си,че БГ мъже са ***'овци.Като видях обаче снимки на сирийската женска бригада съставена от изнасилвани от ИДИЛ жени,които се сражават с-у ИДИЛ,ми стана ясно,че сирийските мъже са много по-***'ки от нашите.Тези тийнейджъри на по 25 години в бежанските лагери на ЕС е най -добре да си признаят,че са пед'али.

16

Анонимен

преди 8 години

Hahahha.. E kak da go ... uj na prav pat, a niama rezultati. Iavno e ot nai-nai- pravite:)))

15

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Матео Ренци им го каза на ЕС е оркестър на потъващият кораб ТИТАНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Боко Мутрата бил тъпанара на оркестъра а *** свирил на ФФФФлейта и устна хармоника в тоалетните на първа класа!!

14

българина

преди 8 години

Съглсен съм на прав път са. Скоро ес няма да съществува и това е най правилното решение от 1949 г от създаването на израел което е фатална грешка

13

само не разбрах

преди 8 години

До Извинете 19ти от коя нация си ? защото пишеш на български а славиш русия ??? шизофреник ли си или имаш 2ве Родини , защото моята е една-България. та не знам кой е национален предател

12

Извинете

преди 8 години

А що навремето преди 90 стените спираха нас и пиле не можеше да префръкне? Явно сега някой ги толерира тия "бежанци"ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ просото си ги искат! За нас Българите ореваха орталъка а за тия черните дето само лежат и ги хранят безплатно може! Само да съм чул някои да подкрепя европа национален предател е този!! СЛАВА РУСИЯ!!!

11

Кукувица

преди 8 години

Гръцката песен на нов глас- Пътя е верен- резултати няма!

10

Разбирач

преди 8 години

Насила хубост не става. Щом страните членки не приемат този подход, той трябва да се промени. Иначе резултати йок. Ама ако си го признаят, трябва да подадат оставки, а това е трудна работа.

9

Анонимен

преди 8 години

Не го казвам аз - казва го Матео Ренци "Днес ЕС прилича на оркестъра на кораба Титаник".

8

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

На прав път били шматките но нямало резултати!!!!!Същото казваха и в доклада на ЕК че сме на прав път без резултати!!!!!!!!!!!!Има една сентеция която гласи-няма попътен вятър ако не знаеш къде отиваш!!!!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Пътят прав,прав,ама да няма после:"Дръжте се,пътят свърши!!"!!!Което като гледам как я карате в Брюксел ще е най-очакваният край!!

6

Анонимен

преди 8 години

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ОЧАКВАТЕ ЧЕ УБИВАТЕ БЪЛГАРИЯ И СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩОНЯМАМЕ ДЕЦА,ГАЗИТЕ ПО НАС ГАЗИТЕ И ПО МЪРТВИТЕ ЗА ВАС Е ВАЖНО САМО ПАРИ ДА СЕ ВЪРТЯТ И ЗА КОЛКО ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ.

5

Анонимен

преди 8 години

Purvo trqbva da se smaje glavata na zmiyata,v sluchaya glavite sa 2 NA ASAD I PUTIN ,tqh vrazumete i nqma da ima bejanci

4

верния път

преди 8 години

Брюксел ще е на прав път ако прати "бежанците" където им е мястото в САЩ и Саудитска Арабия.

3

Анонимен

преди 8 години

Някак си ми звучи познато - марксизма е верен защото е прав!

2

Анонимен

преди 8 години

В момента 2000-3000 души дневно влизат в Гърция?!?! Лелеее... И зимата не ги спира, ами лятото какво ще бъде????