21

тя

преди 8 години

Сега ще видим българския съд дали ще смее да регистрира етническа , антибългарска партия оглавявана от предателя Местан!

20

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен ЦЯЛОТО СЕГАШНО ТОЕС ТО Е ЕДНО И СЬЩО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО НИ ,,УПРАВЛЯВА,, ОТ 1989 ДО СЕГА ИЗПЬЛНЯВА ПЛАН РАН---ЬТ----УНИЩОЖЕНИЕ НА РЕПУБЛИКАТА И БЬЛГАРИЯ ДА СЕ ВЬРНЕ В ПРЕДЕЛИТЕ НА ТУРЦИЯ ПЛАНА Е ПОДПИСАН И ОТ СЕГАШНИЕ НА ВЛАСТ ЛИЦА ПРЕЗ1991 НАПИШЕТЕ ПЛАН РАН--ЬТ И СЕ УВЕРЕТЕ САМИ

19

До Рали1

преди 8 години

Рали1, тазо Конституция - я използвате като кърпичка, спрете се най- накрая! То по тази логика всички партии трябва да се закрият!

18

манго

преди 8 години

Нещата са елементарни-България за БЪЛГАРИТЕ . За другите границите са отворени.

17

Мижи да те лажем

преди 8 години

Мисля, че скандалното отделяне на Лютви Местан от Ахмед Доган е пореден театър на задкулисието за мобилизиране и оползотворяване на разочарования стремително смаляващ се мюсююлмански етничеси вот. Така чрез старата партия на агент Сава и чрез новата партия на агент Павел той ще бъде отново прибран в парламентарната мрежа на задкулисието. Иначе кой би позволил на Местан да изгражда необезпокоявано свои структури из страната за сметка на ДПС ? Абсурд !

16

Рали1

преди 8 години

Ако бъде регистрирана, ДОСТ ???Конституция на Република България -"Чл.11 (4) НЕ МОГАТ да се образуват политически партии на ЕТНИЧЕСКА, расова или ВЕРСКА основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."

15

Анонимен

преди 8 години

Хе, хе. Да не би Местан да е единственият български политик, който подкрепя Турция и Ердоган?Жална ни майка, мили сънародници. Предател да предателя са се подредили.Спешно се търсят БЪЛГАРОФИЛИ. На живот и смърт!

14

Анонимен

преди 8 години

Не знам не съм от техните гласове нито на дпс нито дост , така че няма да мисля техните проблеми.Да го мислят тези които си гласуват за дпс по принцип.

13

Анонимен

преди 8 години

Местан кривна от правата линия! Любовта му към Турция надделя над тази към Русия!

12

Анонимен

преди 8 години

И Местан е агент Павел, от един дол дренки с агент Сава! Как да му повярваш!??

11

Анонимен

преди 8 години

Каквато ДПС, такава и ДОСТ.

10

Анонимен

преди 8 години

Абе ква е таа държава бе?. Има ли тука разузнаване, полиция?. За кво е тва ДАНС?. Кви са тиа турски партии у българскиа парламент?. Стига с таа толерантнос.

9

Бежанец с нагон

преди 8 години

Лютвито си е първа писта на ИД и Ердоган!

8

Анонимен

преди 8 години

Георги Харизанов откога е политолог,та сега и тук почнахте да го пробутвате??????????????????????????Тая държава е на такъв хал от ей такива експерти и полимати като г-н политолога

7

Анонимен

преди 8 години

"Местан е единствения политик от Югоизточна Европа(Италия,Румъния,Словения,Сърбия,Хърватия,Македония,Гърция),който си позволи наглостта в национален парламент на суверенна държава яростно да изисква подкрепа за Турция и режима на Ердоган след сваления СУ-24 над Сирия от турски изстербител.За каква аджеба "демокрация,свобода и толерантност" може да става въпрос от политик подкрепящ режима на Ердоган,който извърши турска военна окупация в Сев. Ирак и заплашва с военна агресия Сирия?"

6

Анонимен

преди 8 години

Болния редовно е в руското посолство, ама никой нищо не пише за това.

5

Анонимен

преди 8 години

Всички са на страната на агент Сава, разбира се съвсем случайно...

4

Анонимен

преди 8 години

Докога ще ни пробутвате Жоро Харизанов като политолог. Всички които го познават през годините го познават като измамник, крадец, ***. Та последно беше момче за мръсната работа по ограбването на Напоителни системи. Нали го бяха арестували, биха го с метални тръби..... сега ще ни говори за политика !???

3

я кажи

преди 8 години

До Анонимен2кой политик се е крил в посолството на русия ? кога русия има претенции за територията на България ? дали турция не гледа на България като на нещо загубено ?питай народа кого избира русия или турция и защо въобще трябва да допускат такава партия

2

Анонимен

преди 8 години

Започва руската кампания срещу Местан!