9

Българин от Германия

преди 8 години

Тоя Димитриус приказва глупости - не било инвазия, хайде де ! Все пак вярвам, че Българите сме не само по-големи реалисти от Германците, но и и по-единни в тежки ситуации, и няма да оставим страната си на нашествениците, а ше се ЗАЩИТИМ достойно. Скоро аз и семейството мисмятаме да се върнем в Родината !

8

анонимен

преди 8 години

България това са дивите БЪЛКАНИ. ТОВА НЕ Е СИГУРНА СТРАНА ТУК СЕ СТРЕЛЯ И Е МНОГО ОПАСНО.БЕЖАНЦИТЕ трябва да са разселени и интегрирани във сигурни страни.ГЕРМАНИЯ си е прецинила добре възможностите затова и ги покани.МЕРКЕЛ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ цяла ЕВРОПА й вярва. ГЕРМАНИЯ със нейните замъци може да побере и интегрира още толкова мигранти.А ДАНО АМА НА ДАЛИ?

7

Анонимен

преди 8 години

Европейските народи не приемат разселването на мигранти от арабския свят в Европа.Политиците си играят с търпението ни вече.Арабите имат цяла северна Африка и Арабски полуостров.Тук са натрапници да го разберат най-после и да си вървят.Политиците ги лъжат.Никога няма да бъдат приети тук и няма да намерят живота които искат.Камъкът си тежи на мястото.Трябва сами да си го постигнат в техните си държави.С натрапването си само ще получат омраза а тя не е нужна никому.

6

ШШ

преди 8 години

КАКВИ СА ТИЯ ИЗМИШЛЬОТИНИ...ОЩЕ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЯ Н.А.П.А.С...ЧЕРНАТА ПЕРЛА ДА ГИ ПРИБИРА В АМЕРИКА..МЯСТО ИМА ЗА ЦЯЛА АФРИКА...НО..........

5

Румбо

преди 8 години

Всички при Меркел!Който надроби кашата-да си я сърба!

4

правилно е

преди 8 години

Разселаването на мигрантите единствено в Саудитска Арабия,ОАЕ,Катар,Бахрейн и Западна Африка.Там при свойте.Не в Европа.

3

муспи

преди 8 години

Абе пита ли някой защо в турция може би милиони стоят в лагери от палатки а не се интегрират?! Такъв въпрос няма да има защото медиите са на тези дето доставят диваците, и специално на нас провеждат геноцид. Но ние българите можем да кажем - дайте ни ги тези 160,000, като същевременно помолим Путин за няколко милиона калашници и влак с патрони - тогава света ще се оправи чрез Бълтария! Невъзможно? Наивно?! Това е война преди края на света и всичко й е възможно.

2

българина

преди 8 години

Не разселване а изселване! Управлението е предателско и башибозушко. Хубавото е че му идва края т.е с края на ЕС

1

ай стига

преди 8 години

Какви "бежанци" ,какво разселване ,каква Европа всички в лагери и след края на войната вън всеки да си ходи там от където е тръгнал тук си имаме достатъчно от любимците на БХК.