25

Анонимен

преди 8 години

На война, като на война. Млъквайте, евролиберасти, които безропотно следвате черната павиана във Вашингтон при съсипването на арабския свят, което всъщност унищожава самата Европа!!!

24

Крети

преди 8 години

В Алепо няма цивилни само семействата на терористите , тия мантри са за неосведомени хора !

23

Анонимен

преди 8 години

Създаването и финансирането на И.Д е дело на Путин.Да сте чули пострадал руснак от И.Д?Всички главорези са обучавани в Русия.

22

Анонимен

преди 8 години

Руските главорези доказаха, че по жестокост и античовечност НЯММАТ РАВНИ'

21

Анонимен

преди 8 години

MOR za RUSIA ,IRAN I ASAD

20

Анонимен

преди 8 години

Да се минират границите. Ако до сега т.нар. Бежанци- чисти криминални, нарушаваха границите на РБ, то вече нарушителите са от редовната турска армия. от джихадисти която се опита да завладее Сирия и така да изпълни Пан османските блянове на Ердоган и неговия слуга местан. Мобилизация на армията и тотален блокаж на границата, за да не се лее кръв.

19

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ АРАБИ А И ТЕЗИ ОТ АТЕНТАТИТЕ СА НА СМЕТКАТА НА U S

18

ЦИВИЛЕН ТЕРОРИСТ

преди 8 години

Това е нещо ново в речника на ГРАНТАДЖИИТЕ на СОРОС

17

Анонимен

преди 8 години

Първо, в исляма няма такива понятия цивилни и военни. И второ щом стоят край ИД или са заложници или същите главорези. Сега ми идва един въпрос, тези дето застреляха 100 човека в Париж, военни ли бяха или цивилни?

16

Александър

преди 8 години

До чикоЩото им се спускат готови материалите ;)

15

Александър

преди 8 години

И тази статия не е пропагандна ... някой да не си помисли, че е ... !?!

14

proroka Oleg

преди 8 години

Vajnoto e 4e infoto idva ot onia *** v London......edinstvenia 4len na t.nar centur. Shtom toi kazva zna4i e taka. Maloumnici...sprete da citirate tozi ***

13

Румбо

преди 8 години

Ако приемем,че тези цифри са верни,то броят на жертвите(от всички страни+цивилни) е невероятно нисък!?Възможно ли е това?То само като погледнем разрушенията....Или пък населението е напуснало района още преди това?

12

болници и сватбари

преди 8 години

Докато руснаците бомбардират главорезите от ИДИЛ и от другите ислямски банди, американците традиционно бомбардират само болници и сватбари!

11

прокто лог

преди 8 години

Над 100 джихадисти, преоблечени като цивилни, загинали в Алепо за 10 дни. В опит да дезертират от ИДИЛ.

10

Някой

преди 8 години

Към 8Да, и аз гледах репортажа. Направо си умрях от смях. Какво ли неправи човек за някоя лира. Но ето че е фактор - Цитират го такива агенции. Агенции и журналисти които: Или "копи - пейст" за някой лев, или са им платили да го направят, или изобщо не им пука какво цитират - само и само да има какво "да излезе" и къде да закачат банерите на рекламодателите си. Няма как - Нали нашият ходи "на спявка", иначе ще му дърпат ушите и заеми няма да види повече.

9

Боби

преди 8 години

ХОРА вземете разберете РАЗЛИКАТА между Специални части, Полицейски части(включително техните спец части ) и АРМИЯСпец частите не трябва никой нито да ги види и чуе докато не си свършат работата а и след това ако можеПолицията атакува като се стреми да спаси заложници и имуществоАрмията - когато стрелят по нея тя взема първото попаднало оръжие под ръка и почва да стреля по противника. След това изкопава най-тежкото оръжие което има и отвява противника. Армията нищо не пази и не се влияе от зало

8

Анонимен

преди 8 години

Снимка: архив Reuters - демег разрушенията на снимката са от коалицията...егати и пропагандата!

7

Анонимен

преди 8 години

"базираната във Великобритания неправителствена организация" само съобщава и никога досега не е дала доказателства.Значи са лъжци на издръжка!

6

Анонимен

преди 8 години

Тази, така нречена "Сирийска обсерватория за човешките права" е "организация" състояща се от един човек- въпросният Рами Абдул Рахман, който след като 3 пъти е осъждан в Сирия, през 2000г. бяга в англия. И това е основният източник на информация за жертвите в Сирия на западните и прозападни(dnes.bg) СМИ. Най- малкото е несериозно.