20

OMG_Lucker

преди 8 години

Айде! Но да се почне от високите етажи! Някак си си мисля, че освен по- голям % "хванати" ще има, ще има и по- голям ефект, тъй като ако някой шеф на агенция/министър е корумпиран ще направи голяма поразия, а ако Пена- домакинката е корумпирана какво ще направи? Ще открадне 3 рула тоалетна хартия и 5 химикалки ли?

19

иликтутатъ

преди 8 години

И трябва да се комбинира с :bbspot/News/2006/11/biometric-security.html Щот инък файда нема.

18

Иво

преди 8 години

За да бъде работеща тази система трябва и персоналът който провежда и анализира резултатите от теста да преминават такъв всеки път.а както много добре знаем какви сме изобретателни ще трябва и уредът детектор на лъжата да се проверява,което неминуемо ще направи теста много бавен и не работещ и ще има много обслужващ персонал и много бюрокрация при провеждането му.А най вероятно ще има и много скрити такси :D

17

до 21

преди 8 години

Имате предвид *** ( телефонен апарат полеви ) предполагам ? Ако е така по-добра работа ще свържи и електрически стол на ниско напрежение :-)))

16

Шлосер

преди 8 години

Единствено се сещам, кой ще плати това "удоволствие". За ефекта съм повече от СИГУРЕН ! Хайде няма нужда, а ? Ако тази идея, не се опорочи, което е 100% сигурно ще се наложи да си внасяме кадри дори от Сърбия и Македония, за страни от ЕС не си и мечтая даже.

15

Анонимен

преди 8 години

За корумпираните Чиновници старите детектори са БезотказниТАБЧЕ му е името Въртиш Ръчката и по Двата проводника потича информацията в формата на Тикове и Рев Майчиното мляко ще си кажат!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Това би била поредната опасна заблуда за обществото/опиум за народа. Психопатите минават детектора без проблем, а какви други ще тестват, освен психопати?

13

Ivanov

преди 8 години

Бро бре корупция ли първо от кого да започне всичките един дол дренки интересно мие откъде понапред от герб дето има не могат да четат или раданчо или пияниците или операторите или квото и да било дружни са онзи зел да мрънка биели цени надолу кои ги бие ние или вие а другарию ломоносов ама брюксел да ги изтръска яко

12

Анонимен

преди 8 години

А за министрите, депутатите, премиер-министрите, президентите, ще има ли детектор на лъжата? И колко ще бъдат детекторите за тях, че като почнат да ги тестват и ... ще се счупят от неимоверен напор от лъжи, мимикрия, хитрувания, извъртания, фарисейски фрази, заучени по многобройните семинари, плащани от нашия джоб...

11

Гацо Бацо

преди 8 години

Ко !Кога! На коя дата?Този моабет се пуска периодично,но историята не помни такъв случай!Ясно защо...

10

спонсор на МВР

преди 8 години

Давам частни уроци, как да излъжете детектора на лъжата.

9

ДС

преди 8 години

Твърдо ЗА.

8

ss

преди 8 години

от боко и плевнята ли ще почнете????

7

11337

преди 8 години

Детектор, не директор.А иначе и директора на детектора

6

анонимен

преди 8 години

АКО ГИ ПРОВЕРЯВАМ АЗ ИМ ПУСКАМ 370 ВОЛТА ЗА ПО--СИГУРНО И ПОСЛЕ ДОКТОРА ЩЕ КАЖЕ ---ИМАЛ Е СЛАБО СЬРЦЕ И Е УМРЯЛХАХАХА

5

Анонимен

преди 8 години

У нас тази машина ще гръмне моментално.

4

Анонимен

преди 8 години

I DEPUTATI !!!

3

трЕбва ред

преди 8 години

Да карат на ред "Дондуков"#1 и #2 след това дупетатника срещу коня ,а нататък вече ще е ясно.

2

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха,ха.И кой ще ги проверява?Аз ще проверявам колегата,а после той мен.А като дойде някой да ме корумпира-ще си делкаме.

1

Ицо

преди 8 години

е че теста като се подкупва кел файда ...