91

шопендар

преди 3 години

от 10 години имам сод,това не респектира апашите да влязат 5 пъти в къщата ми,когарто не съм си у дома и с включен сод.сотаджиите бяха реагирали,но разбира се винаги с закъснение,и нямаше заловен.

90

ognyanz

преди 8 години

Според тоя експерт, решението е метална врата и хората да се крият в къщата си. През това време апашите ще им оберат двора и всеки по пътя си. Кога най сетне пределите на "неизбежната самоотбрана" ще се разширят за да включат и двора на къщата?Отива си българското село. И то заради некадърността и продажността на нашите законотворци.

89

Анонимен

преди 8 години

Ako vlezne i go nadviesh e redno da povikash policia, ne da se gavrish i da ubivash.

88

Discovery

преди 8 години

Аз лично бих ги привел в безсъзнание... и после бих ги утрепал разчленил и закопал някъде...

87

bonibon

преди 8 години

Vliza stavam zinam noshkata i go pochvam,kato ribka:)

86

Анонимен

преди 8 години

Ne vinagi e nujno da se ubiva, no bai ganio iska krav i smart.

85

Анонимен

преди 8 години

До дърт комунистКаква демокрация бе дедо. че то вие сте си все на власт от 26 години - отроци, унуци, слугини шАфьори, гавази - се ваши ора ни управляват.Те - и у ООНе-то ваш`та гиздосия пращате!

84

а беееее

преди 8 години

...."Крадците не са били въоръжени, а собствениците са превишили правомощията си в подобна ситуация би трябвало собствениците да бъдат подведени под отговорност", коментира експертът....Тома Борисов не е наред с главата...Крадецът трява да знае че чуждата собственост е НЕПРИКОСНОВЕННА,и ако краде въпръжен или не ще си понесе последствията.

83

Томас

преди 8 години

Закона е скапан и експерта също не струва щом му подглася. Човек има естественото и неотменимо право да се защитава, себе си, имота си, семейството си независимо от обстоятелствата. В България той е преследван от закона за това, но съвременна България е скапана държава със скапан закон и с несправедливо правосъдие така, че този закон не значи нищо от гледна точка на справедливостта. Този закон е просто една пречка пред хората, една бюрократична измислица която трябва да се третира с презрение.

82

Зиго

преди 8 години

На майка му на Нексперта! Трябва да сме като в зоопарк ли? Решетки, врати, брави, НА ***! ПРОСТО ПОЧНЕТЕ ДА СИ ВЪРШИТЕ Ш**АНАТА РАБОТА КАТО ХОРАТА - 50 000 ПРАСЕШКИ ТЕННИ, ОРГАНИЗИРАНИ В ЕДНА ОБЩА ГРУПИРОВКА, СМУЧЕЩИ ДО ПРЪСВАНЕ! Просто се опитват с всички сили да докарат хората отвъд ръба на нормалното. Всеки да се запасява с каквото може. Аз лично, вече имам огнестрелно оръжие и чакам в нас - ***, африканци, бежанци, е така, някой да се обърка и да намине неканен....

81

ziwb

преди 8 години

Този експерт от статията трябва да бъде набит на кол.Ама ,че експерт

80

Кривондел

преди 8 години

Ето това ме просълзи:Гражданите трябва да направят всичко възможно да укрепят домовете си с железни решетки на прозорците и по-сигурна врата, смята експертът.Значи ние да живеем в ЗАТВОР, за да може да живеем спокойно?Драйфа ми се от целия тоя нихилизъм, честно.

79

Има

преди 8 години

и още един парадокс който, като закон е пълна недомимлица,и който не се споменава от въпросния експерт".Дори и да има взломена врата и да сте нападнати и да сте със законно притежавано за САМООХРАНА оръжие, имате право да стреляте САМО ако това ви е основното жилище!?Ако е вила или в момента сте на гости на майка си,си траете защото пак сте в уязвимо положение

78

Доберман

преди 8 години

Ако влезне докато спя и кучето ми разпори без да чуя, ще го лежа ли?

77

me

преди 8 години

Въпроси: Ако нападателите са били невъоражени, а собствениците са били въоражени и са превишили самозащитата, защо вторите са с черепномозъчни травми в болницата? И освен това, какво значи че имаш право да се защитиш само със законно притежавано оръжие? Ако имаш щанга под ръка и се събудиш с крадци в къщата, не можеш ли да ги потрошиш? А ако не са ти разбили вратата, а са влизли с шперц?И трето, дори и да имаш СОД, докато си вътре в къщата той не работи обикновено. Т.е. каква е връзката изобщо

76

за България

преди 8 години

Частаната собственост е неприкосновенна и гарантирана .Ще използуваме всички възможни средста да си защитим собствеността и никакви закони немогат да регламентират нашите действия. Няма никакви емоции при нас и това ни дава предимство пред престъпниците колкото и рутинирани да са те.

75

Коста

преди 8 години

Що да не може да се защитим?Може,но после трябва да закопаем резултата на дълбоко и тайно място.А не да "бием тъпана"...

74

Bond

преди 8 години

Напоследък най-модното име в средите на охранителния бизнес е на Томо Борисов, управител на Секюрити група Алфа България=============================================================Името на "екперта" е Томо, а не Тома. Естествено, че ще препоръчва охранителни фирми.

73

Анонимен

преди 8 години

Извинете, това "Борисов" фамилия ли е или събирателно за "много умен човек"? Този Борисов по какво е експерт - тук виждам само глу.по.сти! Горе-долу като на един форумец, който беше написал, че за да нямало изнасилвания и грабежи на жени, дамите трябвало да носят по едно паве в чантата и с нея...Абе, сульийо, аз знам закона и ще си го приложа адекватно, ако ще после да правя компания на г-н Опиц!

72

SS

преди 8 години

ЗНАМ ЕДНО СДРУЖЕНИЕ ДЕТО ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА ВИКАТ МУ КУКЛУС КЛАН АКО ТО НЕ РАБОТИ ДОБРЕ МОЖЕ СПЕЦ КОМАНДИ SS ДА СИ НАПРАВИМ ЩЕ РАБОТЯТ ДО ИЗЧЕРПАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ....