97

Анонимен

преди 8 години

Ще гласувам за ДОСТ това е извода!

96

Анонимен

преди 8 години

Тоя турски мазник вместо да се чуди как да "нагласи" турското "ДОСТ" с български думи , що не вземе направо да си кръсти етническата партия "аркадаш".

95

ХоХО

преди 8 години

ДОСТатъчно !

94

KOM

преди 8 години

До Анонимен"Ot tyrs sikeme stambula bakъ Mestan aga." По-хубаво научи турския, ще ти трябва!

93

34

преди 8 години

Местан е ДОСТоен представител на малцинствата.

92

някой

преди 8 години

Проблемът не е само в ДПС,а в всички партии като цяло.Имаме един разорен народ,който бавно загива и една прослойка която просто го ограби.Замислете се,колко бяхме,колко сме сега,каква огромна демографска криза и колко катаклизми преживяхме и кой е виновен за това,а те са си все 240 броя и нищо,просто нищо...

91

Roman

преди 8 години

ДПС 2-3%, ДОСТ 6%!

90

пепо

преди 8 години

Вози ДОСТ има доста приятелчета и доста бързо ще стане достатъчно дребен. Няма да бъде трудно лечима като "Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест (ГЕРБ)

89

anonimen

преди 8 години

MESTAN --NAI-LICEMERNIA ,LUKAV I PROTIVEN POLITIK NA PREHODA !

88

Анонимен

преди 8 години

Щом Местан предаде националните български интереси като български политик с про-турската си и мюсулманска политика и то в режим на нарастваща световна заплаха за живота, сигурността, свободата и мира на света от терора на радикалния ислям, то с кое право политик действащ срещу националните интереси в полза на турските и каквито и да е други мюсулманско не би трябвало изобщо да бъде оставен в политиката и властта на България, ако иска да ходи в Турция да образува турска партия нека го направи,

87

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя Местан по-турчин от ДПС-арите се изкара - само като прочетох последното изречение. Следващият му "проект" сигурно ще е още "по - български".

86

турчин

преди 8 години

Проекта на Местан е от отдавна. В момента той работи и за него работят и независимите депутати отпреди, и структурите на ДПС в Разградско. Целта е да изберат хора близки до Местан и Хюсмен и после да обяват цялата структура. Кандитатите на местното ръководство са под контрола на Хюсмен в Исперих. Адемов лансираше за кмет преди и за общ. председателСали Мехмед близък с Местан по линия на лова. След време ще кажат пак че са ги продали. Докога питаме с продажници и некадърници.

85

Анонимен

преди 8 години

Какво е имотното и финансовото състояние на депутатите от Кърджалийския избирателен район можем да разберем от публикуваните от Сметната палата декларации на задължените лица.Какво декларират депутатите от ДПС?

84

Анонимен

преди 8 години

Депутатът от ДПС Шабанали Ахмед Дурмуш е описал в декларацияна си кола Опел Корса, 11 000 лв. налични, 6800 лв. влог, 9500 влог на съпругата си.

83

Анонимен

преди 8 години

Мустафа Фахри Ахмед е сред най- имотните кърджалийски депутати. Апартамент от 40 кв.м и два апетитни парцела в Кърджали се водят на жена му. На негово име е нива от 8 дка в момчилградското село Горна Чобанка. Депутатът кара Мерцедес. Има 150 000 лв. налични париИма да получава по два договора за заем съответно 50 000 и 20 000 лв. от местни лица. Притежава дялове в две дружества Максимум ООД на стойност 2500 и Максимум 2009 ЕООД на стойност 5000 лв.

82

Анонимен

преди 8 години

Депутатът от ГЕРБ от Кърджали Цвета Караянчева не отчита промени в имотното си състояние. Последната й декларация е подадена на 28 април 2014. В нея са декларирани само доходи извън тези за заеманата длъжност, получени през предходната календарна година в размер на 3842 лева и доходи от друга стопанска дейност в размер на 4087 лв.

81

ROMA

преди 8 години

CIALATA DANDANIA E DA IMA PARTIA VAV PARLAMENTA SAS TURSKA DUMA (DOST)TURSKI IGRALEN FILM

80

Анонимен

преди 8 години

Ало подкрепящите Местан вие гласувайте за Местан ние дпс ще докараме избирателите от Марс.

79

Анонимен

преди 8 години

Всеки крадец у нас прави партия.

78

д

преди 8 години

На ДСП им е нужен врага-фашиста .Дали е Костов,Сидеров или Местан - няма значение.