145

Анонимен

преди 8 години

Ердоган няма интерес войната в Сирия да свършиТой иска сирийски територииГолям империалистНяма общо с ренегатката Меркел

144

здрасти

преди 8 години

а ако България затвори границата си с Турция.. турската и икономика, която изнася през наша територия за Европа стоки за десетки милиарди.. дали няма да се наака... сега сигурно ще чуя как без проблем ще ни заобиколят през... цяла Гърция, Македония, Косово(може би) и цяла Сърбия.. хахахахахаха

143

Анонимен

преди 8 години

Това ,,репчи ,,е плод на перото на Б.Павлова . А реално,Ердоган , може да го направи когато пожелае.И нито НАТО, нито МАТО ще направи нещо .

142

Анонимен

преди 8 години

До dellboy Ами кой въоражава и поддържа ИДИЛ . И умерената опозиция , ядящи сърцата на убитите войници.Всичко иде от Турция и С. Арабия . Под мъдрото ръководство на ФАЩ и ЕС .И българско оръжие и цигари за ИД.

141

Анонимен

преди 8 години

Не съм адвокат на Ердоган, но изразът "репчи" е смешен и жалък. Само умствено изостанали не си дават сметка, че е във възможностите му да пусне бежанците към Европа.

140

Анонимен

преди 8 години

То вола рие рие и си го изрива на гърба - мъдра българска поговорка:) Та и Ердоган така.

139

mator

преди 8 години

БЪЛГАРИ ЮУНАЦИ.Наскоро правозащитната организация Human Rights Watch разпространи доклад, в който твърди, че българската полиция продължава да връща в Турция кандидати за убежище, пресекли нелегално границата, бие ги и им взима всичко - пари, мобилни телефони, храна и дори обувките.

138

Анонимен

преди 8 години

Glupostta e zaradi Rusiya shte vkarat taraleja v gashtite s Turciya v EU...neja chas po skoro Ergodan si pokaje zubite za da se razmine s vlizane v Evropa....glupavi li sa tiya evropeici ili obezumeli ot strah ot Rusiya??!!.....

137

dellboy

преди 8 години

Абе това да не е проблем само на Турция бе, да не е длъжна да приеме цяла Сирия на територията си. Не виждам някой да вини Асад за това, все Ердоган ви е крив. Тя е приела 3 милиона, още колко? Вие от 15 000 писнахте..

136

Боби

преди 8 години

До Анонимен 187Не съм казал че "Маршал" не е възродил Европа. Казах че планът направи такива политически връзки на САЩ в Европа че още Американците диктуват какво става поне във външната политика на Европа

135

Анонимен

преди 8 години

Ei Ergodan,nie shte vi pusnem yazovirite s otrova i shte stanete malcinstvo

134

Анонимен

преди 8 години

Обърнете внимание само как защитава държавата си и го сравнете с нашите мишоци!

133

eni4er

преди 8 години

До BURZUMНе само бежанците ,то и на българите им е кофти в България,ама нямат избор

132

Rosen

преди 8 години

Чудя се защото ние като европейски държави не направи икономическо ембрго на Турция като ни изнудва . Защо Турция не иска пари от Солистка Арабия хем Мохамедани а и араби.

131

Анонимен

преди 8 години

Щом се дупиш ще си го получиш , отнася се за европеиците .

130

боцко каратеката

преди 8 години

Тоз ми е началник. Квот каже, туи праим.

129

Анонимен

преди 8 години

За 1 милярд еуро колко мини могат да се сложат по границата на Европа. Тези европолитици са по зле и от българските. Едно време какви политици имаше. Строяха стена на град за 24 часа. Нашите граници не можеше пиле да мине без да има сегашните модерни технилогии/ Егати Европата. Европа умира от скапани политици като Меркел Бойко /. . . . . На Ердоган евала.

128

време е

преди 8 години

Е, той Ердоган затова е приел тези "мигранти" на територията на Турция за да може да изнудва европейските държави за много пари.Затова Майдан за Ердоган.

127

Роман

преди 8 години

Брюкселските пудели за пореден път доказаха колко са жалки, те могат да се карат само на хора които са имали глупостта да им подчинят държавите си и да загубят суверенитета си като го предадат на тях чрез влизане в ЕС, но на суверенни държави не могат да кажат нищо! Ердоган ги прави на пълни *** като ги изнудва за все повече пари, както ние знаехме че ще направи и им се кара в лицата. Пълна пародия. Ако бяха мъже а не евр0гейове щяха с жесток бой да изхвърлят емигрантската *** от Европа!

126

Боби

преди 8 години

До Анонимен 173АноУмни ЕС си защитава пазара КАК? Със сертификация за КАЧЕСТВО. Рашките още поне десетилетие няма да постигнат качеството нужно да конкурират ЕС пазараЕС са икономически конкуренти на САЩ в световен мащаб и САЩ иска да ги изтласка. Прави го като чрез ПОЛИТИЧЕСКИ натиск Вкарва ЕС в Санкции срещу РФ и евтини ресурси са недостъпниОстаналите евтини ресурси се държат от Американски мултинационалки узурпирали Бананови стани"Маршал" доведе до сегашната Политическа зависимост от САЩ