3

Анонимен

преди 8 години

има една стара приказка, за слънцето и вятъра. Искали да видят кой е по-силния, за целта видяли един човек с палто, та който му съблече палтото, той е победител. кокото и да духал вятъра, човека все повече се увивал. Не можат да му издуха палтото. Слънцето напекло и човека сам си свалил палтото. Та така и за санцкиите тук

2

Анонимен

преди 8 години

Дали севернокорейският изкуствен спътник ще се задържи на орбита или ще падне не е ясно. Не е ясно дали това въобще е изкуствен спътник или "болванка". Стана ясно, обаче, че балистичната ракета-носител е достатъчно мощна и надежна, за да достави в близко бъдеще една ядрена или термоядрена севернокорейска БЧ на разстояние 12 000 км. 12 000 км е твърдение на експерти.Смее ли Чичо Сам да наложи санкции? Та той вече е цел и на Северна Корея.

1

Анонимен

преди 8 години

"Санкциите срещу Северна Корея са неефикасни"Не е вярно, без тези санкции КНДР едва ли би развила ядрена и термоядрена технологии, не би изпратила спътник в космоса, не би имала най-боеспособната армия с балистични ракети - способни да върнат САЩ в каменната ера.