13

бай Петко

преди 8 години

Също като номера със смяна номерата на колите. Някой трябва да напълни гушите.

12

Анонимен

преди 8 години

Тоест ползвал - не ползвал, по един кубик на човек на месец си ти прибират, ЗАЩОТО ТЕ СА СИ РЕШИЛИ ТАКА!!!!!!После що българите бягали от тая ***....

11

Снежана

преди 8 години

Поредната наглост и безочие!!! Отне ми 5 месеца да сменя партидата, защото някой в тази институция го мързи да работи. 5 месеца сметка за вода не дойде, накрая след поредния скандал дойде една изсмукана от пръстите, с неверни данни и никой в тази институция не желае пръста да си мръдне за да съдейства. Знаят само пари да искат. А срещу тях какво ? Нагли, нахални и пезпардонни мошеници. Читателят, написал коментар 3 добро пожелание им е пожелал. А аз - стократно!!!

10

варненка

преди 8 години

водомерите на жилищата ми са смесени с нови ,въпреки това, въпреки редовните отчети които подавам от пломбираните с пломба нови водомери ,монтирани от дружество посочено от ВИК ВАРНА ,разпределят водата отчетена от главния водомер в сградата долу в мазата, последният месец има за разпределение по НАРЕДБА НА ВИК ВАРНА 51 кубика вода,за мен това е незаконно-като измислената им наредба

9

Анонимен

преди 8 години

Явно някой трябва да плаща потреблението на смуглите темпераментни работяги.

8

Анонимен

преди 8 години

Пишете какво е положението с водомерите във Факултета,Столипиново,Филиповци,Токайто,Аджисан маала,Максуда.

7

Gost

преди 8 години

Апак новите останали назад

6

Жо

преди 8 години

УВЕЛИЧЕНИЕТО на сметките при негоден водомер ще дойде от преминаването на отчитането "на база". Таксуването тогава е по 6 кубика на човек, включително деца и бебета. Към такава сметка всяко тримесечие се прибавя и т.н. "общи нужди".

5

Жо

преди 8 години

СТАРИТЕ ВОДОМЕРИ не могат да "увеличат сметката" по никакъв начин. Напротив, старият водомер отчита винаги по-малко вода от реално потребената.Всеки сам може да провери дали водомерът му отчита точно или отчита по-малко. За целта, пуснете чешмата на много тънка струйка и вижте водомера. Той, макар и бавно трябва да се върти без да "насича". Ако водомерът ви не реагира на тънка струйка вода, той не отчита реално и като го дадете в лаборатория ще ви го върнат като негоден.Трябва нов водомер.

4

анонимен

преди 8 години

това е рекет към съвестните граждани да си търсят водомери из ромските махализащо непрекъснато изнудват хората за пари

3

Анонимен

преди 8 години

A уведомления на махалите населени с амунджи пратихте ли или те са на социален патронаж?

2

Анонимен

преди 8 години

Хайде, сега водомерите! Сменихме ги! Няма как да ни издоите още веднъж. Пари няма. Свикваите и почнете да мислите, ако можете. Работни места с добро заплащане е ключът.

1

Анонимен

преди 8 години

Ще им сложат от новите водомери, дистанционните и тогава сметките ще са им още по-големи!