32

Darma

преди 8 години

До Анонимен 23Точно така е! Василев живее в някаква паралелна вселена.Германия не е онова, което е била, и никога вече няма да бъде. Качество на стоките - хаха, Volkswagen водят класацията. Сименс, Даймлер, Deutsche Bank са първенци по корупция. Василев трябва малко повече да чете, преди да пише.

31

какво да се чудят

преди 8 години

Ако и на това се чудят властите в Германия---пиши ги "бегали" дойчовците...направо им спряха тока.....

30

Румбо

преди 8 години

До Василевдо 33 Накрая обаче трябва да пише:Жалко за Германия-голяма работа БЕШЕ!

29

Анонимен

преди 8 години

До Василев:Както казах вече, нищо че коментара ми беше изтрит - повече четене, по - малко изпростяване пред компа. За справка "индустриална революция" в уикипедия ще ти каже следното "...Ефектът от Индустриалната революция се разпростира от Великобритания към Западна Европа и Северна Америка,...". И е исторически ФАКТ, че англичаните са въвели надписа "made in germanу", като символ на НИСКОКАЧЕСТВЕНИ промишлени стоки.Можеш да намериш и прочетеш.п.с. живея в DE, повече от 15 години.

28

Анонимен

преди 8 години

Хикс драйф, за планът Маршал, да си чувал?

27

xDrive35d

преди 8 години

Аз съм съгласен с 33-Василев. Германия е най-великата нация без спор. Няма друга държава която да е била разрушена напълно за някакви мижави 50 години и да стане първа и недостижима икомоника в света. На германците им забраниха да правят оръжия и те завладяха света с технологиите си.По темата - на германеца още малко му трябва разни изтърбушени цоциалистически *** да им лазят по нервите и да ми водят тарамбуки камилари, и следващия Хитлер ще дойе много по-бързо отколкото го очакваме

26

Анонимен

преди 8 години

Василев, а аз харесвам Шопен - поляк с френски родители!!!

25

манго

преди 8 години

Интелигентен начин за изразяване на отношение към управляващи.

24

Анонимен

преди 8 години

2022 годинадвама германски полицаи спират автомобил за проверка. Искат свидетелството за управление на МПС от водача и единият полицай казва на другия, смеейки се:- Мохамед, ела да видиш какво смешно име - Ханс...

23

ФАШИСТ

преди 8 години

До Василев - аз пък харесвам Архимед , Леонардо де Винчи , Туричели , Вентури и мпс (ламборджини, богати и двигателите на Фабрика Италиано Ауто Торино "ФИАТ" с продукта си ФЕРАРИ )

22

Кукувица

преди 8 години

Да ви напиша превода на един плакат от карнавала в Германия...1980 Да спасим дърветата1985 Да спасим гората1990 Да спасим белите мечки2010 Да спасим Еврото2013 Да спасим Гърция2015 Да спасим бегълците2020 Да се спасява кой както може!

21

не разбрах байно

преди 8 години

коя полициято няма герм. такаваимаш предвидкатарскатаилиарабскатате и казарми..те са си харизали милите

20

Анонимен

преди 8 години

Василев, пак пишеш глупости! Не е Германия държавата, при цялото ми уважение към нея, с най-много патент и лицензи, към момента, а?

19

Анонимен

преди 8 години

Василев, пак говориш глупости и клишета. Ти имал ли си майстор, който да ти ремонтиращо нещо у дома? Май не. Защото иначе щеше да знаеш, от ентия път дали ще му плащаш не на брой надница, или на количество и качество на свършената работа!

18

тихомир томов

преди 8 години

Няма никаква омраза , ще ги размажат просто така !

17

Анонимен

преди 8 години

Василев, икономиката, иначе казано стопанската дейност очевидно не са ти силната страна, Хеле пък заплащането и оценката на човешкия труд.

16

тя

преди 8 години

И двете!

15

Т34

преди 8 години

КРАЛСКИ ТИГЪР клати бежанци има ох боли

14

Анонимен

преди 8 години

Василеввв. Много си неграмотен, но с претенции! В коя държава овцете са "изяли " хората?

13

Анонимен

преди 8 години

Василев, германецът е надничар.Нито е по-умен нито по-работен от българина. Ако не вярваш попитай българи живяли и работили в Германия.