19

циника

преди 8 години

може и стари да слушам, но нещо енергично и задължително пънк - Dead Kennedys , Angelic Upstarts , The Casualties, Red London, разбира се The Clash. Като цяло слушам предимно антифа! Иначе между 13 и 16-17 си година поех много метъл - хеви, готик и малко ***, но постепенно започнаха да ми изглеждат супер детски:). Най-много обаче мразя левичарския рок тип Пинк Флойд - толкова популистки и маниерен, че ми се повръща! Антифа завинаги! От големите комерсиални типове обичам единствено Дейвид Бауи!

18

LethianDream

преди 8 години

Циника, ти какво слушаш, че ми стана интересно? Вероятно някакви комерсиални фекалии тип Имеджин Драгънс и Колдплей :D Слушал той метъл до 15 години, толкова и си го чул :) Развивай се там и не ми пречи да си слушам легенди като Удо :)

17

vlady до Циника

преди 8 години

Все пак са на около 45 това е зряла възраст в никакъв случай не са склеротични дядовци.

16

циника

преди 8 години

Тиамат млади?

15

vlady

преди 8 години

31.01 е датата на концерта грешка от бързо писане.

14

vlady

преди 8 години

До циникаКанят и доста по-млади стойностни творци примерно на 31.03 имаше страхотен концерт на TYR и Swallow The Sun, на 02.04 гостуват Amorphis, на 9 и 10 Paradise Lost и Tiamat. Всички тези са в диапазона 35-45 години в зряла възраст далеч от склеротично състояние.

13

циника

преди 8 години

хаха "закърняване":)))Закърняването се случва, когато спреш на едно място:)а бе, мен направо ме потрисва, когато видя на улицата 50-годишни чичковци с плеши.во теме и дълга бяла кича.ра на гърба и с тишъртки на Лед Цепелин или Менуоър:))). Това от закърняване ли или от старче.ско ог.лупяване?

12

Анонимен

преди 8 години

До циникаТова твоето е закърняване, а не развитие(ако разбираш значението на тази дума)

11

циника

преди 8 години

Тулски, виждам че си доста добре запознат с чалга културата - тия Фики и Гюнай не ги бях чувал до този момент:))). да не си от тези дето след определен брой чаши се качват на масите, щракйки с пръсти?

10

Анонимен

преди 8 години

Удо, нищо лично против него (и аз като малък го слушах), ама докато врещи ми прилича на борещ се със за.пек...

9

циника

преди 8 години

единствената свястна музика от този период от различните рок направления е пънка. Другото са някакви фентъзи пол.юции, както и псевдолевичарски и силно конформистки напъни ала Пинк Флойд и други сурогати на смешноватото бийт поколение. В рапа поне има гняв и желание за еманципация...

8

циника

преди 8 години

смея ви се на наивните коментари:).хаххаах, за вас алтернативата на хеви-***-блек и още куп забавления за 12-годишни деца е чалгата. Много лошо! Много лошо за музикалната ви култура, която се изчерпва с познанията ви по метъл и чалга:))). И аз до 15-годишна възраст слушах метъл, после пораснах...ами не може цял живот Аксепт, Мейдън и Междузвездни войни...има еволюция, развитие:))).

7

циника

преди 8 години

стига сте канили някакви чич.аци и дедковци в предсклеротично състояние, които отдавна не ги помнят и най-големите им някогашни фенове, къде по чисто биологични причини, къде поради деменцията си. Дайте по-нови звезди, по-актуални.

6

циника

преди 8 години

ква обща култура, за да знаеш кой е Удо Диркшнайдър? "Balls to the wall, man".....хохохохох....само не казвайте, че има някакъв социален заряд:))))

5

циника

преди 8 години

на тоя гласът му е като на кончита вурст...нищо против, де, просто споменавам:))

4

LethianDream

преди 8 години

Той е младо момче, ама трябва да имаш и малко обща култура преди да се изцепиш като изнервен тираджия на Кулата-Промахон. Виж, ако го питаш за Гери-Никол, ще избухне, щото "т'ва е модерно, брат, разбираш ли" ;)

3

Анонимен

преди 8 години

SA е младо момче, от къде да ги знае тези хора!

2

BarteK

преди 8 години

До SAМилко Кавалджията,без мустак!!!? Номер 2 ти е отговорил.

1

SA

преди 8 години

Какъв е тоя бе,хора?!!!