38

Анонимен

преди 8 години

Най-страшното - знаете ли, Световната банка и МФВ нямало да отпускат заеми и помощи на КНДР! Оттеглят се и великите инвеститори! Ужас!

37

Анонимен

преди 8 години

Да, не може да се отрече - изостанала комунистическа Корея истрелва спътници, но пък прогресираща евро-атлантическа демократична РБ внася чесън от Китай и боб от Казахстан. А съвсем скоро армия турски мана.фи , нашите добри приятели от Анодола и Диарбекир, ще пазят нашите жени и дъщери от опипвания. Докато ние берем домати по Испания и маслини по Гърция.

36

bolbov

преди 8 години

Тези с пещерни комунизъм превземат небето и космоса,ние със с лъчевата си демокрация се за време в калта и дупките.

35

О

преди 8 години

КВО СТАНА НЯКОЙ ОТ НАШТЕ КЛОУНИ НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА РАЗМАХА ПРЪСТ.ЧЕ И ДА СВАЛИ РАКЕТАТА.

34

Реалист

преди 8 години

По-скоро Северна Корея показа среден пръст на света - ха-ха...:)))

33

Шаран_БГ

преди 8 години

Политиците, марка РБ, винаги са били на ниво !! Размаха преди години СССР пръст някому / както г-н Местан на електората/ и те гракват по него . Сега е същото: разсърди се някому чичо Сам и нашите са готови да го "осъдят" моментално. Защо светът не се разсърди и не спря преди години Франция, която безспирно дънеше земните недра на Мороа. Париж може - Пхенян не може1 Бре , световни господари !!

32

БГ

преди 8 години

КАТО ЧЕТА ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ,НИЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,ОСВЕН ОМРАЗА И ПЕЩЕРЕН КОМУНИЗЪМ.НАЙ НАПРЕД КАЖЕТЕ НИЕ ПО КАКЪВ СТАНДАРТ И СТРОЙ СЕ РАЗВИВАМЕ С ДВА РЕМОНТИРАНИ САМОЛЕТА.ГЛЕДАЙТЕ СЕ В НАШЕТО КАНЧЕ,СТИГА СМЕ ДАВАЛИ АКЪЛ НА ДРУГИТЕ.ЗА ДА ПРАТЯТ РАКЕТА,ЗНАЧИ СА ПО УМНИ ОТ НАС.САЩ СИ ОСТАВИХА РАБОТИТЕ ПО ЦЕЛИЯВЯТ САМО ТАМ НА ПРЕДАТ,ЗАТОВА ГИ Е ЯД.КОГО СА НАПАДНАЛИ НИКОГО,ЗАЩО СЕ ДРАЗНИТЕ,ЧАК ДО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДОЙДАТ РАКЕТИТЕ,НИЕ НЯМАМЕ НИЩО,НИЕ СМЕ ГОЛИ *** И НЕ СМЕ СТРАШИЛИЩЕ ЗА НИКОГО.

31

Че

преди 8 години

Специално размаханите срещу Северна Корея пръсти са доста нацапани с аки. Тези пръсти сами правят това, заради което критикуват корейците и аз бих ги посъветвал размахващите ги да си ги осмучат едно хубаво, пък тогава да ги размахват. Ама ха!

30

Анонимен

преди 8 години

Абе аз пак да попитам. Щом сте такива политически експерти, защо страната Ви е на такова мизерно дередже. Нямате знание или желание да я оправите

29

Анонимен

преди 8 години

Май не само на САЩ, а и на Русия. Има нов играч но неконтролируем

28

Пре

преди 8 години

Фащиянците и ОТАНците нали са много "велики" , що не нападнат С. Корея, както помляха АФГ , Либия и т.н ? Страхливци и мършояди!

27

Анонимен

преди 8 години

Северна Корея също размаха пръст на света и най-вече на САЩ, но среден...

26

Анонимен

преди 8 години

корейчетата си умират да дразнят света,пък и не им пука,те са силно военизирана нация,която няма много ресурси,тъй,че никой не би рискувал да ги нападне щот няма печалба,а и всеки знае,че не биха се поколебали да използват ядрено оръжие ако ги притиснат

25

1492

преди 8 години

Ами значи да идва Джеб Буш и да слага ред в този свят, че нещо много се размърда...

24

Анонимен

преди 8 години

ХОРАТА СИ ИЗТРЕЛВАТ БАЛЕСТИЧНИ РАКЕТИ РАЗБИРАШ ЛИ И ХИЧ НЕ МИ ПУКА КЪДЕ ОСТАНА ПРОТИВОРАКЕТНАТА ОТБРАНА НА ЮЖНА КОРЕЯ И НАТО ЗАЩО НЕ СВАЛИХА РАКЕТАТА ОТ НЯКОЯ АМЕРИКАНСКА БАЗА ИЛИ КОРАБХАХАААХААА И ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПРИ ЕДНА ЕВЕНТУАЛНА ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА НАТО ЩЕ ВИ СЪБАРЯ РАКЕТИТЕ ХАХАХААААА НАД 85% най малко Ще ви се стоварят на ГлавитеЗатова сега Ритат срещу СЕВЕРНА КОРЕЯзащото тя Показа Каква е Бойната Готовност в НАТОА ТЯ Е ТОЧНО _00%

23

анонимен

преди 8 години

Все пак ракетата е с далечен обсег, което показва че близките държави не са цел, по вероятно да е САЩ. Така че, това нас какво ни тревожи? Те да се оправят.

22

Анонимен

преди 8 години

Не им обръщайте внимание, просто ги оставете да изпукат от глад.Ако нападнат първи - просто ги унищожете до крак.

21

Реалист

преди 8 години

На С.К. не трябва да се размахва пръст , а да се унищожи незабавно.

20

светът

преди 8 години

Не да им размахва пръст а да тури този пръст в един корейски *ъз

19

Анонимен

преди 8 години

"Светът пак размаха пръст на Северна Корея" и КНДР отговори със среден пръст.Значи трябва да си силен (ядрено оръжие) за да те уважават, Светът е ПОЛУДЯЛ !