55

Анонимен

преди 8 години

Къде е онази бъчва за туршия - Бъчварова да ги впрегне тези протестиращи полицаи, дето се борят само за заплатите си, а пред други заплахи за държавата и народа треперят като листове и са по-ниски от окосена трева?

54

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни досаждали с тези пришълци-*** бе! Що не кажете бабите и дядовците с по 160 лв. пенсия как мръзнат по селата и на тъпанарската ни и мут.рен.ска държава не й пука? Освен това разни мургавелести го.*** ги пребиват и обират най-безцеремонно. Къде е онзи урун.гел Борисов да се погрижи за тях? Какво ми се грижи за разни изме.кяри, придошли от незнам си къде и тръгнали за на майките им оная работа? Егати и лицемерието и наглостта.

53

Анонимен

преди 8 години

Сума ти турци от турската армия преминават в Европа, разпределят ги. И не искат да знае никой, че са турци, затова хвърлят тескерета, естествено, че ще кажат, че са от Афганистан или Ирак. От време на време каналджиите пускат жени и деца, но в лошото време, за да се случи някоя такава " трагедия" , за са смекчат сърца та на хората. На западняците може би, нашите хич да не се опитват. Ние сме *** балканджии с глави, облицовани със съветски бетон. Нашите деца като мръзнат на афганеца пука ли му

52

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНАЛИ ТУРЦИЯ ВЕЧЕ ПОЛУЧИ 3 МИЛИАРДА ЕВРО ПОДАРЪК ОТ ЕС,ДА ОСТАНАТ ТАМ.ЗАЩО ГИ ПРИЕМАТЕ И ОБСЛУЖВАТЕ-ДА СЕ ВЪРНАТ И ДА СИ ПЛАТЯТ ЛЕЧЕНИЕТО.БЪЛГАРИТЕ ТАКА ЛИ НИ ОБСЛУЖВАТ В БОЛНИЦИТЕ?

51

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха отишли в Саудитска Арабия Обединените емирства нямяше да измръзнат.Не ги жаля и не ги искам.Политиците ни да се взимат в ръце и да пазят границата а нелегалните да връщат в Турция.Защо НАТО не пази границите на Европа.От кого НАТО пази небето ни-май от себе си.

50

БББ

преди 8 години

Много се загрижиха за тези премръзнали бежанци .Що не видят колко премръзнали БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ има ама на кой му пука нали не е бжанец

49

bobo

преди 8 години

Кой ще им плати лечението?Разбира се, че ние.Както и на спасените от отравяне с метилов алкохол.

48

Анонимен

преди 8 години

Кой ще плати за лечениет им? Да вярвам че боко ще сложи ръка у джоба си!

47

да

преди 8 години

До минаващнормално е средствата за масова дезинформация да се опитват да ни манипулират, но уви - дебели балкански глави сме и се гордеем с това. Трябва ни малко повече родолюбие и борбемост за отстояване на националните си интереси.

46

минаващ

преди 8 години

Боже,какво световна новина-някакви нахални мигранти,незаконно прекосили границата ни дори ги лекуваме,да не настине семето им?!Смърт на такива ***!Да се връщат на изходната точка и то с шутове и картечни откоси!

45

за България

преди 8 години

Моментално затваряне на границите на Р.България и пълна охрана на всички граници по модел от 70 години. Това като начало .

44

Анонимен

преди 8 години

СТАБИЛИЗИРАНИ И ГОТОВИ ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПА,ТЯ ТОВА И ЗАСЛУЖАВА БЕЛИЯТ ЧОВЕК ЩЕ СЕ ИЗНЕСЕ В ПЛАНИНИТЕ А ТЕЗИ ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ ГРАДОВЕТЕ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА ВИСОКОИНТЕЛИГЕНТНИЯ РАЗГЛЕЗЕН СНОБ.

43

Анонимен

преди 8 години

А кой ще плати за лечението !?

42

цък

преди 8 години

Тези са като *** бе, нищо не ги спира - ни студ, ни жега!Почустват ли аромата на храна насекомите се превръщат в напаст!

41

Искам да знам

преди 8 години

САМО един въпрос--клиничната пътека на тези кога свършва???Защото моя дядо го изгониха от болницата с гнояща рана--защото му свършила клиничната пътека........А е работил 50 години за тази държава.

40

Анонимен

преди 8 години

Ако в студа продължават да прииждат, то в топлото време ще са непрекъснат човекопоток. За какво тогава ще дава Европа 6 000 милиона евро на Турция?! Докога границите ще бъдат пречка само за нормалните хора, а паплачта ще си ги минава като в праисторическите времена, но пък ще очаква социално отношение и придобивки като при победил комунизъм?

39

Анонимен

преди 8 години

4римата възрасти явно водят децата за сексуална експлоатация.В Арабските страни жената е само за разплод,децата за удоволствие.Самия им пророк е пример за това.Особено в Афганиста.

38

Анонимен

преди 8 години

и сега какво? останалите 17 ще ги чакаме да изпукат цял живот, а можеше да стане от веднъж.

37

е да де

преди 8 години

Така наречените джурналисти хайде веднаж поне напишете нещата с истинските им имена ,а именно това не са бежанци това са нарушители на държавната граница за бежанците има КПП-та през които трябва да минат и да бъдат регистрирани. На тези в случая мястото им е в пандиза и между другото кой ще плати за престоя им болниците или както винаги от гърба на хората ще дойде всичко.

36

Анонимен

преди 8 години

само едно не схванах: кога е делото срещу навлеците и кога ще бъдат наказани? и как ще ни върнат налетите в лечението им пари? защото ако нямат намерение да се издължат на българските данъкоплатци, по-добре да умрат още сега.