13

лив

преди 8 години

Беден и болен в българия е много скъпо или си жив или си умрял.Няма среден път

12

аиде нема нужда

преди 8 години

Богатият умира само веднъж, бедняка - всеки ден в мизерия!

11

Анонимен

преди 8 години

А нашите политици не ги лови инсулт защото нито са политици нито са работохолици

10

петър стоянчев

преди 8 години

може да не ми вярвате но наи добрата превенция и наи доброто лекарство против инсулти исърдечни заболявания елечебното бягане тъи нареченият джогинг казвам ви го от опит на 25 годинистрадах от високо кръвно сърце иред други заболявания бях многоблизко до летален изход сега съм на 62 чусвам се като младежбягам редовно помагал съм на многохора да зпочнат да бягат ите са ми благодарни цял живот ако някои желае консултация телефона мие 0878798770 ПЛОВДИВ

9

специалист по право

преди 8 години

Най-голямото предизвикателство е всъщност лечението на инсулта в първите три часа, затова вместо инсултни центрове трябва да има квалифицирани лекари във всяка една болница.

8

Стоян

преди 8 години

После защо има толкова много инвалиди, ами защото начина на живот и работа в България не е нормален - хората се преработват и заболяват. Когато им предложиха в народното събрание да увеличат отпуска с пет дни не приеха. Не са само хората на 50 години, вече и на 30 ги имат тези проблеми. Онова момче където почина при сблъсъка с поничките, почина от исхемична болест на сърцето а беше на 18 години. Просто живота в България не е нормален, не е спокоен и води до заболявания. Човека е крехко същество.

7

Стоян

преди 8 години

За да се избегне тази епидемия от сърдечносъдови и мозъчни заболявания като инсулти и инфаркти трябва да се елиминира стреса и дългото работене. Това значи да се осигури на хората спокойна работа, дълги отпуски, кратко работно време за да имат време за отдих, забавления и спорт и да им се осигурят достойни доходи за да могат да живеят добре. Иначе сегашния френетичен работен климат в България води до това все повече хора да заболяват и да се хоспитализират и да стават клиенти на здравната каса.

6

do 7

преди 8 години

da be vadnaga 6te te izpratqt na izledvania kak ne imax kolega deto pripada pone 3 pati na rabota vie6e mu se svqt i mu davaxa xap4eta i taka meseci 4ak kato padna nacqlo togava mu napravixa skener sled dajd ka4ulka

5

КАРДИОЛОГ

преди 8 години

На многото работа, лежане му е майката за да си жив и здрав!

4

Анонимен

преди 8 години

ааааааа, не така! Политика нищо не го поваля! Хлебаркете живеят дни с без глава и накрая умират от глад

3

Анонимен

преди 8 години

Щях да ви събирам за свадба да се разкършите малко да развържете езика и да вържете кънките.Но,как е тръгнало да не ви събера да поплачете и да скърбите.Щото то можеш винаги си тръгнеш и разведеш но ако фъгаш топа,няма как.Да не помрачаваме нечие щастие.

2

Анонимен

преди 8 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА И ТЯ Е ПРЕВЕНЦИЯ. ПЕРИОДИЧНИ ЕХОГРАФСКИ НЕИНВАЗИВНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ. След като се открие започало запушване на съдовете се изчистват хирургично. Така 80% от инсултите ще се предотвратят.

1

Анонимен

преди 8 години

нали не става въпрос за БГ политици?