9

Анонимен

преди 8 години

Моята Личната карта която ще я взема струва на държавата 87,6лв досега за разни чипове ,така че най вероятно ще ми вземе държавата за нова лична карта 150 лв , а за това че ни наблюдават Американците ще плащам ли?

8

Анонимен

преди 8 години

Разбрах. Отново харчим пари, за да даваме информация на САЩ. А те за нашата сигурност да са направили нещо?

7

Winks

преди 8 години

лични карти с чипове за 600 млн. и Кайени за "агентите". Всеки може да си купи Cloud DATA и да събира метаданни от населението. Само че някои го правят за сметка на общност чиито интереси не защитават, а само разпродават данните на други служби. Никакви пари, никакви данъци .. пълен фалит за вас. За обикновенните хора само терор и удръжки. Като звънне американския номер и църкат като скопени пудели ...

6

Winks

преди 8 години

Къде бяха така наречените служби по време на кризата с КТБ? За това ли си плащаме данъците? Да злоупотребяват с тях от името на националната сигурност. И малките деца знаят вече че от нашите тайни служби нищо не става. Шивани *** на гърба на данъкоплатеца. Предлагам да бъдат закрити и да платим за услугите на Румънците, Някак си изглеждат по-адекватни. Тайните служби само използват държавата и населението да продават данни и отпечатъци на ЦРУ - DATA центровете.

5

Анонимен

преди 8 години

250 000 xilqdi, li zna4i realnata cena na tia ne6ta ne sa pove4e ot 2500 $,pak se e oblajilnash 4ovek

4

А

преди 8 години

Усвояват се едни пари (незаконно (няма приет закон)). Продава се една държава на САЩ и съответно на Турция от ГЕРБ начело с Бойко Борисов и от президентшата Плевнелиев.

3

Yy

преди 8 години

Лесно ще ги видят в Уизър понеже са поемени вече ..По рано беше където седнеш вече не е така

2

Wizz

преди 8 години

Интересно как ще проследят местата в самолетите на Wizzair ?!?!?!??

1

Анонимен

преди 8 години

Аве стига сте ревали веее... Тря са усвоят едни пари... Па после ке я продадем като нов НАТОвски внос на турците и то ке го продадем на загуба... Да видат кой командва на балканите