13

Marto

преди 8 години

Едното дребно брадато *** с женския глас последния месец го даваха поне в два други протеста. За щората на разкопките пред президентството и за още нещо... не помня точно какво.Заработват нещо като уж протестиращи ама какво точно....?

12

софиянец

преди 8 години

До АнонименШестицата не минава под прозорците на хората и не съвпада с метрото, което е транзитен транспорт за разлика от трамвая, който е локален. Освен това при всяка линия колите са по-празни към крайните спирки. 6-цата свършва много близо до центъра, а трамвай 9, който вършеше страхотна работа в собствено трасе, беше премахнат неправомерно. Напълно подкрепям инициативата.

11

Анонимен

преди 8 години

Събрали се 10 човека с 15 плаката, уж събрали колосалните 3000 подписа и вече имаме гражданско недоволство? Стига вече с тези простотии! Тези на снимката са агресивни ментално болни социопати, готови да колят и бесят заради едно дърво, едно куче, а сега и заради трамвай.

10

boris

преди 8 години

Това да не са онези,дето ревяха,че трамвая не трябвало да минава през борисовата градина?

9

Анонимен

преди 8 години

това са нахалници, а това че трамвая минава под прозорците на хората на бул. Скобелев те не мислят за тях как спят и си продадоха апартаментите.

8

Анонимен

преди 8 години

преди малко гледах репортажа , събрали се 20 човека и 20 журналисти да се снимат , че даже и общинския съветник от БСП яхна протеста .Мила родна картинка.Дават се 800 мнл за метро , но трябвало и трамвай , защото не можели да се придвижат 400 метра до Хемус или да вземат рейс за 1 спирка

7

serious

преди 8 години

Geto bus problem !

6

66031

преди 8 години

ей такиве клатят държавата. Озаптете ги!

5

шоп

преди 8 години

Фън-дък-оооо-ва!

4

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че *** на самоковската компирка работели и в събота? А може и тя самата да тролства, самотно й е в беемвето!

3

oeruio

преди 8 години

тия не са ли същите, дето провокираха ББ в Лондон? (Агенти на ДС и КГБ ли бяха?)

2

Анонимен

преди 8 години

Метрото се ползва от стотици хиляди , а тука за трамвая виждам десетина души . Някак си ще ги прежалим , че няма да има трамвай точно до тях .

1

Лил Ша

преди 8 години

Това да не са онези смешковци от Спаси София?