8

Кон

преди 8 години

Н-е-г-р-и съм написал, не ц-и-г-а-н-и.

7

Кон

преди 8 години

Още по-съмнително е, как са направили финансовити изчисления - за дохода от кражби на ден, за щетите на ограбените. А пък са пропуснали важен факт - колко човека са крали? Другият важен факт е - колко пъти е осъден организатора? Фактът е скрит.Та статията изглежда поръчкова, запълнена с измислици и скриваща важни факти, включително разбира се етническата принадлежност на разбойниците. Дали пък не са били ***?

6

Анонимен

преди 8 години

арестуван 81 пъти че какво прави изобщо на свобода такъв швед тои не трябва да излиза исобщо от затвора да ама прокурори и съдии ще умрат гладни много е сложно

5

Анонимен

преди 8 години

Забелязали тенденция да се краде нещо скъпо и бързо се пласира... Естествено че бързо трябва да се пласира, кой краде непродаваеми неща, ***!?

4

Анонимен

преди 8 години

Статията е пълна простотия, целяща да увеличи авторитета на родната ни полиция, като умишлено преекспонира свършената работа и резултата.Например: ако едно "апашче" открадне 5-6 шоколада + 5-6 кутии цигари (за да не е голяма сумата и да не могат да го подведат под отговорност), това са 50-60лв на обект. По 2-3 обекта - 200лв.Да ги продадат наполовина-100лв.Значи групата е от 40 апашчета, че да заработят 4-5к/ден ???!!!???е полицията къде дреме, че не й прави впечатление такава групировка???!!

3

Анонимен

преди 8 години

А защо не пишете за ТОВА???"Само във Фрог: Хванаха шофьора на главсека на МВР да краде дреболии"Защо БЕ??

2

Момо

преди 8 години

6 пъти съден, 81 пъти арестуван... Пита се в задачата защо това нещо още е живо?!

1

Анонимен

преди 8 години

Статията е пълна глупост относно наличните като сума цигари в малък обект . За действията на родната полиция и правосъдие може да съдим по автобиографията на този хубавец