12

xDrive35d

преди 8 години

Еееееееее, най-после нещо с ръст в тая държава.:D

11

Агата

преди 8 години

Българин=моженник, некадърен

10

Анонимен

преди 8 години

определено няма адекватни закони ,Но защо толкова се бавят с нови закони не е ясно .Още преди 20 години това беше на дневен ред

9

Анонимен

преди 8 години

Като знаем кой управлява е повече от нормално да се крадат масово коли.Едно време ЛИЧНО премиеру ги връщаше крадените коли срещу откуп.А плебса пасе ли пасе.

8

Teo

преди 8 години

До пич на 30Идеята е хитра, но и автокрадците са по-хитри. Профитата използват тапи, с които заглушават сигнала, защото доста голяма част от автомобилите са снабдени с GPS проследяване. Разкостят ли автомобила все ще намерят телефона и тогава след като го флашнат, и него ще продадат. Яко, а? Иначе за нивото на батерията ... връзва се към акумулатора и може 2 месеца да държи, това не е проблем. Иначе ченгетата ги знаят всички, просто трябва малко воля и това е!

7

до пич на 30

преди 8 години

И като ти звънне в колата , щото трябва да има някаква карта , алармата ще проглуши целия квартал ! Има си чипове за тая работа , слагат се на всевъзможни места в колата!

6

ivo do 2

преди 8 години

айде стига с тез платени коментари е ! махни граничарите, махни пойарникарите, махни жандармерията,махни 112, махни и тез дето личните карти вадят и ще видиш че остават едни 15 хиляди истинска полиция. Махни свободния щат махни и офицерите дето не излизът по улицата и остават едни 10 хиляди за 5 милиона тариката. Дето перфектната държава за тях е всички да спазват закона освен тях и ей те така... *** атакист

5

Бочко Борисов

преди 8 години

Глупости ! Клатят МИ държавата!В България никога не е било толкова прекрасно - работа, високи заплати, българския бизнес процъфтява, образованието е на ниво, медицинско обслужване е перфектно, ред, сигурност и законност. И всичко това го дължите на МЕН !

4

perhulio

преди 8 години

по скоро 2.5%

3

пич на 30

преди 8 години

Купувате си смартфон за 100 лв, поставяте го на скришно място в колата, инсталирате му приложение, което отчита къде се намира телефона и разбирате къде е колата Ви. Разбира се, трябва да се следи за нивото на батерията, но идеята е хитра.

2

Анонимен

преди 8 години

Той Борисов ша ва опрай, гласувайте още за него

1

Западноевропеец

преди 8 години

Ами, какво да се прави? Русофилите нямат парици и се учат от джуджи! :-D