23

t-rex

преди 8 години

до 25И за какви точно полезни цели може да се използва? За тоалетна по време на събора на БСП? Друго не ми идва на ум.

22

t-rex

преди 8 години

До Анонимен 30Престани с тези глупости. Кой ще даде пари за да гледа безумни творения на комунистическия режим, че чак туристическа атракция да стане.Направих си труда да потърся въпросната класация и видях, че нито е световна, нито е класация, а някой блогър е изброил 30 изоставени обекта между които и някои потънали кораби...

21

Анонимен

преди 8 години

"Много пъти съм си мислел, че всеки кадър може да ми е последен, но ако недай си Боже се случи, то ще знам, че съм искал да направя този кадър и ще знам, че е тук. Животът е кратък, разказа Радослав пред телевизията."Цинично изказване от човек, който всъщност не цени живота си.

20

Анонимен

преди 8 години

Сградата е държавна собственост и под е номер 25 в световната класация "Най-красивите изоставени места в света". На първо място трябва да се забранят партийни сбирки там, на второ място трябва да се ремонтира и на трето място трябва да се направи туристическа атракция, от която се печелят пари.

19

t-rex

преди 8 години

До Интерес 20Тия ги разправяй на другарите си от Позитано 20 и на бабите на Бузлуджа. Да сравняваш тая безсмислица с Операта в Сидни е като да сравяваш антената на Копитото с Кулата в Останкино.

18

Жеков

преди 8 години

Комунизма е престъпна идеология! Възхваляването на комунизма е равносилно с възхваляването на Хитлер.

17

t-rex

преди 8 години

До Анонимен 17По-смешно нещо скоро не бях чел!Инвеститорите като чуят за реставриране на комунистически безумици направо се бутат на вратата...Иначе по отношение на архитектурно-художествената му стойност може да прочетеш доста противоречиви коментари от български и световни архитекти.

16

Кина

преди 8 години

До Анонимен Има ли някой представа колко лева бяха "доброволно" дадени от всички, живяли по времето на построяването ... включително ученици, пенсионери ...

15

Анонимен

преди 8 години

До 17сградата е впечатляваща от архитектурна гледна точка и редица чуждестранни инвеститори предлагат да я възстановят.къде са тия инвеститори бе каскет? Единствения интерес е от червения башибозук да ползва постройката за тоалетна по време на сборището.

14

Анонимен

преди 8 години

А, пък аз си мислех, че от столетницата се мъчат да запалят летящата чиния и да отлетят с нея нанякъде.

13

Интерес

преди 8 години

На запад го сравняват с операта в Сидни ката архитектурен шедьовър и има голям интерес към паметника,а талибаните го рушат подобно на 1300 години България!

12

boc

преди 8 години

***, туй е онуй дето си го правят сами про****ите, защото друг не може да им го направи.Нали се сещаш, тя простотията по хората ходи, не по животните.

11

Анонимен

преди 8 години

че то това си е атракцията на района ... да отидеш, влезеш и разгледаш ... а те ще го заключватдаже през зимата е още по-яко и сюреалистично

10

Жибор

преди 8 години

Тази циментова комунистическа чутура трябва да бъде превърната в паметник на Хаджи Димитър,Стежан Караджа и на техните четници- смелчаги и бойци за България,а не на страхливите но инак арогантни червени мишки,които ежедневно гризат хляба на народа.

9

Ганчо

преди 8 години

како е туй селфи бре?

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Прав си паметника е от друга епоха - епоха на масово изтребление на българския народ от страна на съветските изверги. А роднитите на стотиците хиляди проващи се да избягат отвърд желязната завеса в най-добрия случай свършваха в трудови лагери до живот. Какъв рай беше по тошово време а

7

Анонимен

преди 8 години

Боковица що не е дала пари от йонеско за да санираме този бисер на соц.арта

6

Анонимен

преди 8 години

Колко струва този паметник на данъкоплатеца?

5

Анонимен

преди 8 години

На връх Хаджи Димитър, където е неговото лобно място трябва да се построи паметник на храбрия БЪЛГАРИН.

4

Анонимен

преди 8 години

Моноблок