43

Анонимен

преди 8 години

да атакуват парламента до пълното му изчезване

42

казанджиев

преди 8 години

Извънземни има.Появяват се след 5-тата ракия,а ако няма мезе и по рано.Много пъти съм пил с тях,ама после не помня много.

41

Анонимен

преди 8 години

Дискусиите за извънземни са излишни.Света е затънал в нечистотии. Живеем в ад, който сме си създали.Няма да излезе информация за извънземни, защото две трети от хората на този свят ще се ще бесуват на религиозна основа.Едни искат "Ислямска държава" и режат глави.Други (тук в България) са като същите като терорягите и искат да налагат задължително вероучение по училищата, явно за да станем "Християнска държава".Никой не се касае за истина, свобода и права на индивида. Всеки само ламти.

40

Да

преди 8 години

Има извънземни ! Във факултета живеят !

39

ufo

преди 8 години

Вероятността , единствено на Земята да има живот е изключена. Но ако бях извън земен не бих я посетил.

38

Куха лейка

преди 8 години

Защо съм сънувал жената си 7 години преди да се запозная с нея??? Облечена в дрехи който лично аз и купих след още 3 години от срещата ни??? Какво е искал, Бог да ми каже??? За мен да се пазя от тая чума. Но аз я Обичах !!! Защо да не помислим ,какво ??? Са сънували дедите ни и какво??? Са желали да ни кажат...

37

Тео

преди 8 години

Интересно е как ние, човеците, се вземаме на сериозно. Ако съществува раса, способна да прелети дори и само 7 светлинни години, дали би се занимавала с "бактерии" като нас? Тези същества ще са толкова напред, че за тях ние просто ще сме безинтересни. А за да са стигнали до този етап на съществуване по един ли друг начин са преодолели пороци като алчност, жажда за власт и своето его. Единствено може би би им било интересно да ни наблюдават като начален стадий на тяхното развитие.

36

Анонимен

преди 8 години

Те ткквоу забавление не съм имл.!Пишеш квотъ си сакаш и пинфенрунгелят не ги фаща, щото ме е фана л за съортветния... :)))))))))))))))))))

35

www

преди 8 години

Не е възможно да сме сами във Вселената, но въпросът с контакта е малко "безконтактен". Най-вероятно животът възниква толкова рядко, че трудно две еволюционни нишки ще се зрависат на едно определено време и място ;)Има достатъчно логични обяснения на посочените феномени. Рисувана е аура или защита (щит) на цялото тяло. Това се приема за "скафандър". За изграждането на египетските пирамиди имаме достигнала до нас техническа документация, древни строителни техники и ред други. Те за Земно дело!

34

Йеди

преди 8 години

Тук съм, тук съм! Дайте ми 100 000 евро и ще ви се явя!

33

.

преди 8 години

Моля, искаме и актуална статия за Ким Кардашян!!!

32

ЧичоТони

преди 8 години

Има страшно много фантасмагории и претенции за доказателства за посещения на извънземни. Ако г-н Филипов се чуди за смисъла на построяването на пирамидите, да си направи една екскурзия до Египет и там ще му обяснят всичко (с доказателства). А относно среща с извънземна цивилизация - това ще е краят на земната. На живата природа и е заложено да се размножава и да усвоява нови територии. Единствената причина извънземни да посетят Земята ще е да е завладеят! Същото важи и за човека.

31

нормален ли съм?

преди 8 години

Браточки,хлъц,таман бях отворил дамаджаната в мазата да си налея винце и гледам една малка гад с антени на главата как си реже от мойте наденички.Бах мааааааму абе аланколу ти що не питаш - питам го. А то ми се хили кат *** и ми казва наздраве на марсиянски. Та си викам нормален ли съм или пак са напорках ?

30

Анонимен

преди 8 години

с какво бихме им били полезни ние,ами ако ние намерим ниско развита цивилизация дето все още се трепят за да се ядат, ще им дадем ли технологии,много ясно че не,ще ги използват срещу нас и един срещу друг

29

Анонимен

преди 8 години

Вселената е огромна. Не е толкова невероятно, че не са ни посетили за малкото време което съществуваме (хората). Относно рисунките на космонавти и прочие. Книгите и филмите ни са пълни с измислени неща, които може (и станаха) реалност. Предполагам хората са фантазирали и тогава. А който смята, че сме единствени на света е леко луд :)

28

ceco

преди 8 години

Никакви извънземни не са тези летящи чинии,а винаги са били земни военни технологии създадени още през втората световна война.Технологията за мобилните телефони и интернет мрежата ги е имало 30-40 години преди да се появят за цивилна употреба както и сега има технологии които дори не можем да си представим.Поне така си мисля.

27

Бывш космонаФт

преди 8 години

За да излети човек надалече,и полетът му да бъде успешен,а приземяването меко,трябва да се съобразява с новият гербераски закон,който гласи :"Всяка крива линия ,която е успоредна на гербераската е права."Може да ви звучи налудничаво,но вече доста полит-космновти успешно излетяха,приземиха се и кацнаха, прилагйки новия гравитационен закон и дръпнаха много напред,така че човек не може да ги стигне вече.

26

Анонимен

преди 8 години

"Развита цивилизация" оооо я стига та ние едва сме кацнали на Луната ако изобщо това се е случило.

25

ZEN

преди 8 години

Св.синод на БПЦ? Тия ли смешници? Само преди няколко столетия колегите им смятаха земята за плоска. За това У лево...

24

Анонимен

преди 8 години

Извънземните отдавна знаят за нас. Има три раси извънземни, които са идвали и продължават да идват на Земята, като третия вид за транс-дименсни (могат да преминават между десетте измерения). Всички ще осъществят контакт с нас след като се убедят, че самите ние сме стигнали тяхното ниво на развитие.