14

Исти

преди 8 години

Не е важна "независимостта" на съда,а дали си върши работата да вкара в затвора убийците,мафиотите и наркотрафикантите. Съдът не е чужда държава в тетиторията на България,за да иска "независимост" от нашето правителство,а е слуга на народа и държавата. Това означава,че занимавайки се с Бойко,Панов си губи времето да се занимава с неща,които не са му работа и мястото му съответно не е във висшата власт.

13

ех Лозанее

преди 8 години

Поредния циркаджия заемащ висш пост в съдебната ни система, купен от мафията и изпълняващ нейните поръчки вместо да седне и да си гледа работата, че вече N-ти доклад на ЕС ни казва че съдебната ни система не работи работи и за да има резултати престъпниците трябва да бъдат вкарвани в затвора!!! А тоя *** един месец вече как ни занимава с някакъв SMS, то това му е проблема! А излезе една статия със снимки какви апартаменти им в София, по морето за милиони, а заплатата му е била обикновена,

12

123

преди 8 години

Казвай #КОЙ? КОЙ.., БОКООО

11

Костов

преди 8 години

А някой ше каже ли защо в сметка, платена на М-тел, след сумата в лева има изписване на сумата и в ЕВРО????? Не е ли това подготовка за въвеждане на еврото у нас? Спомням си че в края на 2002 г. и във Франция беше така във всички касови бонове отгоре беше сумата във франкове, а отдолу в евро, а 2003-та беше обратното отгоре беше евро, а отдолу сумата във франкове.

10

Анонимен

преди 8 години

Пано в, мислиш че някой те брои за нещо!

9

Гражданин

преди 8 години

Най-накрай вепроса има правилен адресат. Б.Б. трябва да каже кой му донася и за какво? А във ВСС има само един свестен човек и това е Лозан Панов. Знам,че статуквото и тук се проявява пишейки: "не му вярвайте, всички са маскари". Това е удобна теория за тях! Ако повярваш че битката е изгубена още преди да си я почнал, то тя наистина е загубена.

8

Анонимен

преди 8 години

защо му викат хидра на тоя мазен ???

7

Анонимен

преди 8 години

Групировката Кумовете

6

Стефанов

преди 8 години

До Анонимен 8 - Защото ако искаме да разберем какво става, първо трябва да се говори за проблема. Сега стана ли ти ясно?

5

Стефанов

преди 8 години

Посочете един честен човек от ВСС освен Лозан Панов?Някой друг да издигна глас за зависимостите в съдебната система!?

4

Младши

преди 8 години

Абе, Лозан Панов, защо раздухва тази отломка? Ще лумне и ще му изстине креслото. Той сам си каза, че няма нищо случайно, и това сега той не го прави случайно. Защо се опитва да се изкара най-чистия от всички там, загрижен бил? Отдавна няма нищо случайно никъде, а нагло и безпрецедентно прокарване на всякакви закони облагодетелстващи който трябва и както трябва и това той го знае много добре. Ако тихо и кротко си стегне съдиите да отсъждат по съвест и убеждение ще е най-добре.

3

Анонимен

преди 8 години

Mnogo pravilno a i zAzarov da dokaje ksk Jena mu e milionerka i kak eksotika semi sa jalti stotinli Smah i resil Jane da e savetnik na boiko Ami da savetnik sa da. Mal4i Jane ina4e schte Topi na red politizite ot vs partii saschto deloto na zz ot plovdiv se prehvarliv Sofia i zAzarov Stana gl Prok. Saschto

2

Анонимен

преди 8 години

За Панов и гражданското любопитство по случая Братята и кмета правят независим съда.Хора престанете да се интересувате какво прави съда защото му отнемате независимостта.

1

boc

преди 8 години

А в съседна Румъния се подават оставки, за много по-малки гафове и се влиза в затвора!!!Това нашето не е държава, това е БОЙКОЛАНДИЯ!Вчера чувам трима старци да си говорят на една пейка:- сега ще чакаме увеличение на пенсиите, след като Дядото заработи поне един милиард за внука си - Бойко Младши!!!