9

Анонимен

преди 8 години

Ти пък къде си видял демокрация?!На село?!

8

Анонимен

преди 8 години

Ааааа, добро утрооо, Митоff!

7

Бай Спиро

преди 8 години

МВнР къде спахте до сега? Юруците редовно се гаврят с българските превозвачи. Демокрация не означава прецаквация!

6

Сашо до 3

преди 8 години

Не им пука пък 40% гласували за него. Едва ли си запознат, че трансш без приемането на закона орязващ здравата зем. Производители няма да има , но защо ли да не въртиш като развалена плоча едно и също

5

Анонимен

преди 8 години

Че то на тъпата магисралаааа къде има тоалетни,то храсти нема те нужници дирят

4

Коментатор

преди 8 години

Жал ми стабна за здравеняците... Да ги набие така някои. Да се вземат в ръце и да потренират, па после да стават бандюги, да не се излагат. Днес Добри ги е млатил, утре някой ще им свети маслото.

3

Анонимен

преди 8 години

Добри, прос.тако, храстите имат нужда само от дъждовна вода. Уринирането се извършва в обособени за целта постройки наречени тоалетни. Точно на това сега германците учат така наречените "бежанци". Културата и възпитанието са ти на ниво северноафрикански амудж, талибан и ислямист. С удоволствие бих ти изнесъл няколко лекции с практическа насоченост от спорта, който си мислиш, че владееш.

2

Анонимен

преди 8 години

За разлика от българите, които правят винаги каквото им нареди Мутрето Футболист, гърците им е през оная работа за Ципрас. Хората си отстояват интересите. Браво на тях, жалкото е, че никога няма да ги стигнем, нито тях, нито румънците.

1

йоцо

преди 8 години

това ли са зашеметяващите действия на бездарниците във външно?