27

кико

преди 8 години

Тоя ,че не е добре с акъла и му трябва психиатър щом може да посегне на 16 годишна е ясно,но е ясно,че намеси ли се прихиатъра като нищо ще го пуснат под гаранция и накрая ще го оправдаят . Познавам и Ташкена Колчева като особено меркантилна юристка,така че не вярвам да го защитава за бог да прости.На времето в Пазарджик около нея и мъжа й прокурор се завъртяха проверки за корупция,но както всичко в съдебната система нищо не се доказа.такова е правосъдието у нас.Бития си е бит - е....ния ,е....н

26

Луцифер

преди 8 години

За партията червеният поет е изквичал раболепно " аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори!" Е, съгрешил другаря, човешко е. Всички грешим...По зурлите им ще ги познаете. Под чадъра на член 1ви другарите грешеха перманентно - та те и нямаха друга работа. Сега, след поредната гнусотия на другаря Евстатиев, червените кохорти начело с другаря Янаки Стоилов, като Матрозов защитават "големият, всеотдаен общественик, изключителния учен, защитника на онеправданите"!? Каква червена мерзост!

25

АНОНИМНА

преди 8 години

Питам Вие от къде знаете, че е добре като при него не пускат никой цивилен освен тези мед. работници, които го обслужват.Нали е закопчан с белезници за леглото- кое му е добро.?!- , че не може да говори и че не може да ходи.Помислете и разсъждавайте.А кога ще бъде рехабилитиран- след после?!

24

оху боху

преди 8 години

сега в пандиза ще целува дъртите пандизчии по коремчетата

23

Georgi

преди 8 години

Redovniqt scenarii, veche sa smeshni tiq sudii i toq skapan sud.. Vechno se "razbolqva" obvinqemiqt i v posledsvie 1 godina domashen arest ako shte da e ubil 5 choveka.. Ne e vajnoto kakvo si napravil v Bulgaristan a kolko pari imash i kakvi vruzki.

22

Мушица

преди 8 години

Болен, не разбира, не говори... За негово добро е да влезне в затвора, за пречистване на съвест. Или тя умря отдавно?

21

Ц ц ц

преди 8 години

Миличкият другар изнасилвач...

20

Анонимен

преди 8 години

До нонимна 21.А тя какво прави там питам и отговор не искам. Ясно е============================================А ясно ли ти е че са се познавали и той е работил с майка и, и близък на семейството .А за какво той е повикал момичето- питай го , ако той не е "забравил" след "инсулта":)

19

Ганьо Нострадамов

преди 8 години

Защитата на адвокатката ще е:Евстатиев е авторитетен,заемал отговорни длъжности.Ползва се с авторитет,от здраво семейство е.Съдът да бъде благосклонен и присъди невинен.Ако прецени виновен,моля да изтърпи присъдата при домашни условия,защото в резултат на инсулта не помни нищо и няма да може да осъзнае действията си обект на присъдата.

18

Мучачос

преди 8 години

Прокурор,кмет,комунист,дава алкохол на дете,прави секс,оплакване за изнасилване,признание за секс,защото има биологичен материал,сега мъчи,прави се на безпаметен от "инсулта" и делото се прекратява поради субективни доказателства.

17

нонимна

преди 8 години

Не ми е много ясно как един "изнасилвач"- ще изнасили една пикла пияна и после ще я закара със собствената си кола пред къщата и.Нещо не се връзва тази мистерия.Някой много яко му го връща.Има нещо дето не е така , но какво е ще минат години за да го разберем. А и адвокат който знае законите толкова ниско да падне пак не ми се вярва а и той е на 60 години все пак.А тя какво прави там питам и отговор не искам. Ясно е

16

Анонимен

преди 8 години

а на кмета става ли му сега пак папура...нищо не казвате по въпроса!

15

Анонимен

преди 8 години

Айде сега и кмета на Галиче в съда да видиме, по някое време и Мустака, Трактора и Прасевски. Тогава може и доклада на ЕК да е по-снизходителен към далаверите на Боко. Някой нов дворец дали е купил на любовниците си?

14

Анонимен

преди 8 години

dnes.bg вдигнете малко нивото, какво е това "не ще", много уличен език взехте да слагате в заглавията!

13

Рали1

преди 8 години

Още един,дето като го сгащят на тясно,па вземе да се разболее ...Щом има и психиатър за консултация ,значи ще го оправдаят!

12

Анонимен

преди 8 години

Адвокатката ще обвини жертвата..

11

Варненка

преди 8 години

Фани Белнейска намекна нещо? Дали? Хм. Нека Първо в затвора да му се зарадват затворниците и после Горе, там Той да го съди!

10

Анонимен

преди 8 години

Кметът насилник все по-добре, но не ще да говори--че то кво има да каже

9

Анонимен

преди 8 години

"... адвокат Ташакена Колчева ..."---Доматите с колците ли ще ядем след делото?Тоя ще го отърват, запомнете! Жалко за детето!

8

стс

преди 8 години

Да му откъснат език за да никога няма да говори