9

Cleo

преди 8 години

Пак много се знае в този форум, само да попитам, според вас по-сигурно ли е когато колите се управляват от пияни шофьори които се качват по тротоарите и убиват бебета в колички или недорасли тийнейджъри с боксове под седалките? М? А?

8

Анонимен

преди 8 години

Да, ако верно ги изпратят в българия, няма да им стигнат всички дейта центрове на планетата до 2150 г. за да съхранят цялата информация от инциденти и кУриози. Ще им трябва и изчислителната мощ на всички процесори произведени до 2345 г. за да схванат логиката на тези абсурдни ситуации и пътна обстановка..в крайна сметка ще се откажат от проекта като НЕВЪЗМОЖЕН. Затова да стоят далече от бг.

7

Hodor

преди 8 години

Стойте си , стойте си вие...

6

dominici

преди 8 години

До porТова е етичен въпрос, който и софтуера трябва да реши, но и аз и ти ако сме шофьори. Все пак автономната кола може да извърши няколко милиона действия от момента, в който разбере, че ще има удар. Докато аз и ти ще направим най-много 1-2. Удара на автономната кола ще даде шанс на жертвата.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13ти пък!!!!!! и до Луната имат редовни курсове! а като ходят до Австралия се движат по дъното на океана! "Камаз'' е туй, ей!! Ама ха!

4

Valeri

преди 8 години

Само да поправим автора ... Винетка не е необходима за да карат по улиците на София ;)

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5И не само!!!! Камиона си обикаля дистанционно а двама мужици във ватенки раздават картошки от каросерията!!! Просвети се бре!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Абе мани ги тези от гугъл -още са в парната епоха по технологии.Я ако бяха руснаците...............:)))))

1

Анонимен

преди 8 години

Не съм съгласен че можем да ги пускаме в софия ,тая кола няма фарове което си грубо нарушение на нашите закони, задължително пуснати фарове.