10

Анонимен

преди 8 години

Бурканбанк също не е добре - инфлацията ще ги изяжда, и някой ще дойде да те окраде. Депозита скоро ще ти взимат пари да го държиш, вместо да ти плащат лихва. Банките и сега плащат за да държат пари на депозит в БНБ. Всичко е риск и всеки си решава.

9

123

преди 8 години

има един много лош кредит дето всички го плащаме,какво стана с ктб къде са парите,нали има издирваща фирма,какво откриха,има ли върнати и намерени пари,кои хора са участвали в схемите,кой ги е закрилял,държавата така ли се грижи за публичните пари,коя ще е следващата ктб,кога отново ще ни ограбят,защо никой не говори вече по тази тема,защо никой не носи отговорност за станалото,кои хора рязко забогатяха след случая,ЗАЩО НЯМА ГЛАСТНОСТ

8

кредита

преди 8 години

Лошите кредити спаднаха... ама в балансите на банкитге, но не и реално! Просто баМката си продава кредите на фирми за събиране на кредити, изчиства си т.н. потфлейл и казва - аз съм ок! Окей, ама не е окей, щото тия кредити съществуват ... но на друго място и часовника на бомбата цъка... бомба, която ако се взриви отведнъж - ше стане отново 96-а година!п.п. Хора, никога НЕ искайте кредити! Вместо да даваш вноска всеки месец, пускай "вноската в "буркан", като се съберат - купувай кеш!

7

Анонимен

преди 8 години

Айдее, юруш да купувате коптори

6

Анонимен

преди 8 години

По-малко лоши кредити може би защото има по-малко *** да им се вързват :^) Ама със сигурност няма нищо общо с "добрите" условия на банките или финансовото положение на българите благодарение на всеобичаният крал-слънце Боко Тиквунов.

5

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Ето че лошите кредити у нас спадат, което показва че банките ни започват да стават по-стабилни и хората да разполагат с повече средства за да си плащат кредитите. Добре е и че лихвите у нас спаднаха рязко и това позволява на хората да погасяват по-лесно кредитите си и да ги рефинансират.

4

Анонимен

преди 8 години

Вече доста банки изискват освен трудов договор и поръчител за кредити между 400-2000 лева. Това е ако искаш лихвичка 10-20 % годишно.Веднага дават без поръчител фирми където лихвата е 250-400 % годишно. Къде видяха облекчени условия ?

3

ДОЛНЮ

преди 8 години

А С КОЛКО СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ КЛОШАРИТЕ НА КОИТО БАНКИТЕ СА ИМ ВЗЕЛИ ИМОТИТЕ...ИЛИ НЯМА СТАТИСТИКА *** НА КОЛКО СЕМЕЙСТВА СА РАЗБИЛИ ЖИВОТА...

2

Анонимен

преди 8 години

имало било 10-15% лоши кредити. Ами те са ги дивали тия кредити да не съм ги давал аз я. Така че стига са църкали и без това печелят огромно.

1

Елемаг

преди 8 години

Никой не тегли вече нищо.Не знам какво се цели с тая новина.няма оборотни пари и в хората няма пари.Да се оправят банките.