6

аз

преди 8 години

Това кметовете в общините да го прочетат. И крайно време е да започнат да пръскат против комари през лятото. А не да ни препращат да пълним джобовете на аптеките!!!

5

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7Вярно е, че се наживяме и наслушахме, и натърпяхме на манипулации от злокобните човекомразски центрове, и им осигурявахме несметни печалби, но опасността си е опасност. Още повече, че ЗАСЕГА НЯМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ - НЯМА ВАКСИНА. Е, и това може да е номер, та когато скъпоценният илач "най-после" се появи, да струва кило злато. Грозна е властта на мултимилиардерите, БЕЗМИЛОСТНА И БЕЗОГЛЕДНА Е, ненаситен е търбухът на съвременния мутрокапитал.

4

Анонимен

преди 8 години

Явно спрейовете против комари не вървят и измислиха Зика.

3

Не е шега

преди 8 години

АЛО, ОБЩИНАТА, ГОДИНИ НАРЕД НЕ ПРЪСКАТЕ СРЕЩУ КОМАРИ!!!АКО И СЕГА, ПРИ ТАЯ СМЪРТНА ОПАСНОСТ, ПРОДЪЛЖИТЕ ДА НЕ ПРЪСКАТЕ, ТАКА, КАКТО И НЕ МИЕТЕ ГРАДОВЕТЕ И ОСОБЕНО СТОЛИЦАТА, КОЯТО СЕГА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО ЗАМЪРСЕНА ОТ ВЪЛНАТА ЗДРАВНО И КРИМИНАЛНО НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ НАШЕСТВЕНИЦИ, НЕ НИ МЪРДА ЕПИДЕМИЯТА.СЛЕЗТЕ ОТ КОЛИТЕ, УПРАВНИЦИ, ВЪРВЕТЕ МЕЖДУ ХОРАТА И С ХОРАТА! МНОГО СЕ ВЖИВЯХТЕ ЗА БОГОИЗБРАНИ! ЛОШ ПРИМЕР СЛЕДВАТЕ, А ТОЙ И ВАС НЯМА ДА ДОВЕДЕ ДО ДОБРО! ВИРУСЪТ ЛЕТИ НАВСЯКЪДЕ!

2

Анонимен

преди 8 години

По -добре да има мъртви природозащитници-отколкото зараза по бременни и дефектни деца после-пръскайте здраво и по много пък природните ни ги оставете на народа...

1

Членска карта №7

преди 8 години

Това заглавие, ако е искрено формулирано, си е чиста провокация към Световната Здравно Организация, или както там се нарича Лекарската Мафия... Но по-скоро е етап от промиването на мозъците... Всичко ще завърши с закупуване на крупна партида, никому не нужна ваксина... И това е добрия вариант! Не дай Бог, да нагрочат кокошките и кравите на хорицата!От Ебола ни остана една носилка, покрита с найлон за стотици хиляди евро...