110

кокоspa

преди 8 години

До Папагала Заводът на Антонов вече произвежда самолети по договорът със СА.Новият Ан-132 също е за там.Колкото и да ви е мъчно!!А русите затова ли "замразяват "програмите за космоса и вертолетостроенето защото си правят всичко сами а ?Затова ли спират за неопределено време "новият"Ил-214? Милите нескопосници-всичката им пара е в свирката!!!!

109

иван

преди 8 години

опозиция ли,така ли им викат вече на наемници на чужди държави. ето кюрдите са опозиция пък нямат проблем със законната власт. да свалят оръжия и да оставят територята на законната власт и да се проведат избори под контрола на международни наблюдатели. щом са с оръжия или са терористи или отделна нация ,но отделна нация не са значи са... помислете пак ако търци се бият в България и казват че са опозиция ,такава ли са или терористи и агресори към законата власт и населението

108

Анонимен

преди 8 години

Нормално, умерената опозиция е с захранена с непреходни ценности, модерно мислене и пр.тъпни. Не и понася да я умери стара съветска ръждясала бомба. И наште демокради , скоро ще протестуват. Днес Молдова, утре Влашко и ето ги казаците на Дунава. Ко прайм тогавичка?

107

Анонимен

преди 8 години

Сирийската опозиция с ултиматум, ако Асад и Русия не спрат с атаките - кой дявол ги кара, че потрошиха куп долари залудо? Нагли, нагли, като герберасти, та и закачат баба Меца отгоре на всичко. Бисмарк добре бе казал: "Знам 100 начина да изкарам мечката от бърлогата и, но не знам и едни начин да я вкарам обратно". Кой да го чуе?

106

Анонимен

преди 8 години

Всички терористи ще бьдат ликвидирани от ВКС Русия ура тавариши

105

Анонимен

преди 8 години

Докато сирийската опозиция поставя ултиматуми сирийската армия напредва хихихи

104

Боби

преди 8 години

До Анонимен 136Здравей Опорно Клечков Лозунгов1. За да атакува една цел ВКС то трябва - да има разузнавателни данни, потвърдени от Сателитно руско наблюдение и след това от наблюдение с дрон.2. Втория вариант е когато сирийците стрелят по противника и той им отвръща в момента на бомбардировката.Така че сори не си правА че ИД ползва цивилни за жив щит ...

103

Кирил Софийски

преди 8 години

Спазвайте световноизградения принцип да не се преговаря с терористи ! От преговори с терористи не следва нищо добро ! Чистете ги ! Няма смисъл да се преговаря с главорези ! Чистете из корен а след това карайте и тези които стоят зад тях ! Успех ребята !

102

Teo

преди 8 години

Малко оф-топик, но делегацията на Асад имат чувство за хумор, което рядко се наблюдава в арабските страни - "Ние не преговаряме с терористи, подчерта той" ... We do not negotiate with terrorists ...Нямаше как да не се появи усмивка на лицето ми, когато прочетох това. Чудя се, от кого ли са го взаимствали? Явно тези гащници, така наречената опозиция не знаят кого да изпратят на делегация на толкова високо равнище, а от тях САЩ и партньорите им очакват да градят държава! Как да стане?!?

101

Анонимен

преди 8 години

Русия америка русия америка еми отидете там тогава

100

Боби

преди 8 години

До Анонимен 118Освен Бронетанковия завод в Харков останалите Антонов, Мотор Сич, фирмите произвеждащи части за космически ракети, корабостроителниците в Одеса се ПРЕСТРУКТУРИРАТ или на Български да се ликвидират.Това ли ти е просперитета?Руснаците почти всичко произвеждащо се в тези предприятия вече произвеждат в свои заводи. Е кой се развива Украйна или Русия?

99

велико търново

преди 8 години

чакаме малко търново навреме да дойде при нас преди да го зачаткат заблудени шрапнели

98

Анонимен

преди 8 години

Ердоганя го закъса с руснаците, ше яде 11-ти бой, а краварите няма да смеят да помогнат, щото със света е свършено! Чакаме една конвенционална война и жителите на Малко Търново да емигрират във Велико Търново, че ще хвърчат шрапнели и *** от югоизток!

97

Анонимен

преди 8 години

Съвсем точна заплаха - "мигрира" в Европа и и доставя съответното количество джихадисти,освен дошлите с "бежанците".С други думи,*** толерасти,или ще играете по свирката ни,или ще ви отсвирим!Така сега европедерунгелите ще се пекат на огъня на две изнудвания.Да им е честито на ***,а заедно с това и на нас,ХЕПТЕН ***.

96

Анонимен

преди 8 години

Ултиматумът е, че ако Асад и Русия не спрат с атаките, сирийската опозиция ще мигрира в Европа.

95

Анонимен

преди 8 години

Ако е умерената опозиция, Путин използва умерени бомби, няма какво да реват! Или да се предават, или да ходят да посрещат девици в Рая.

94

Анонимен

преди 8 години

Коя "опозиция"тази която днес окървави Дамаск,жертвите вече са над 60 жени деца и мъже мирно население!?дано на връщане с самолета им стане авария.

93

Анонимен

преди 8 години

Ислямската гнъс била дала ултиматум. Е, и? На никой не му пука.

92

Анонимен

преди 8 години

Асад печели ако преговорите се провалят,защото ще ги изтреби и няма да има проблеми най доброто решение и възмездие .

91

Анонимен

преди 8 години

Koi sa oppziciqta koi e tqhniq predstavitel