196

Анонимен

преди 8 години

Само психично болен или неумеещ да разсъжадава човек, може да си въобрази, че Турция ще остави нещата така. Да се готвят асадовци и *** за големия анадолски Меч. Потен вече го усети като свалиха самолета = оплака се, че Ердоган му забил нещо някъде отзад, ниско под кръста.Свиквайте дрогари, от тук насетне все така ще е!

195

Анонимен

преди 8 години

Вън русия, америка и бежанци и турци от европа Константинопол за българия Македония също

194

Боби

преди 8 години

До Shopp 259Умнико Смятах го с Корабната групировка и самолетите Сирия излиза на РФ 3 милиарда $ макс за година. Дори курса рубла $ да е 100/1 само 1/10 от данъците на голяма фирма като Газпром покрива тези разходи.Това не е България Всички тези страни имат огромни бюджети които дори нашите финансисти не могат да си представят. Нито ние с теб като си представяш 1 000 000 000 от коя да е валута какво си представяш?

193

Анонимен

преди 8 години

Хаха,чуй го с Ошите си,защото никога няма да го видиш с Учите си.Гръцката,по-скоро византийската история на Константинопол свърши на 29май 1453г.От тогава Истамбул не е превземан,няма и да бъде.Винаги си добре дошъл като турист:)))

192

Shopp™

преди 8 години

На Фашиска Росия и се позволява да участва в Сирия толкова, колкото да си изцежда силите и да си хаби ресурсите. Когато му дойде времето ще им свалят гащите и бай Реждеп ще ги оноди прилюдно. Путин това много добре го знае, но засега фърля прах в очите на 86% балами, които му верват.

191

Shopp™

преди 8 години

Пак повтарям, няма вариант Фашиска Росия да ползва ядрено оръжие за защита на някаква си Сирия. И второ, Фашиска Росия няма ресурс да води война на 1500 км от територията си, още по-малко с такъв съперник като НАТО.

190

Боби

преди 8 години

До Анонимен 255Има и по-едрички зеленикави копюри на руската рубла не се безпокой

189

Анонимен

преди 8 години

Хаха,че то тогава трябва да изсипят към 80самосвала с рубли.....кой ще чисти после улиците:))))

188

Боби

преди 8 години

До Анонимен 247Ние можем ли да сложим ред в нашата след намесата от НПО и т.н. че и директен диктат от ХАмериканското посолство а?

187

Анонимен

преди 8 години

Еми не мога да ти измисля задача с еднаква равностойност защото курса е много динамичен и за да се изравнява стойността белазите трябва непрекъснато да правят курсове с рубли :))))

186

Боби

преди 8 години

До Shopp 249Сори Шопе промениха доктрината на Ако има ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ и Териториална цялост.

185

Боби

преди 8 години

До Анонимен 250Към мястото където има по-малко хора защото ще мога да взема повече копюри все пак за да е реален експеримента и в двата камиона трябва да има еднаква стойност

184

Анонимен

преди 8 години

Добре Боби,ясно че като са омесени ще се събира наред.Променяме задачата:)Изсипваме един самосвал долари на юг,пред спаската башня и един самосвал на север пред божията майка.Ти накъде ще се насочиш първосигнално,като се абстрахираш от това,че Путин записва с камери действията ти?-на юг за долари+на севр за рубли:)))))

183

До до 199

преди 8 години

Те и САЩ имат ядрен арсенал, ***. И не американските олигарси и дечицата им живеят в Русия, а руските в Америка и Западна Европа. Така че кой ще метне ядрените бомби не е много сигурно

182

Анонимен

преди 8 години

Малко да усложним закачката.Ако в 12:00 московско време Путин разпръсне на площада еднакво количество рубли и долари какво ще е съотношението между валутите разпръснати по земята след 5минути,след 15 минути и след 1 час?-след един час ще се търкалят само рубли+след един час ще се търкалят само долари

181

Анонимен

преди 8 години

САЩ се грижи за памперсите на чудовището Ердоган, а ЕС ги плаща

180

Анонимен

преди 8 години

E как непредвидим, нали 3 млрд му готвят да му дадат, пък сега непредвидим. Сега какво? Май ще излезе, че Кадафи и Садам бяха най-предвидими, но трябваше да им се разбутат страните, защото не са стандартни колониални послушковци. Май малките диктатори ще излязат по-големи от големите.

179

Боби

преди 8 години

До Shopp 238Милионите Сирийци бягат от Идил не от АСАДПреди да се намесят Рашките АСАД имаше под 12% от територията на Сирия. Усещаш се нали?ОСВЕН ТОВА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА МИГРАНТИ ИЗОБЩО НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СИРИЯ!

178

Анонимен

преди 8 години

Да живее Русия и доброто по Света. Иначе кой ще озбави бедната България от утровната прегръдка на САЩ?

177

Анонимен

преди 8 години

От кога чакам някой *** от гнусните лакеи на САЩ да се наиграе качествено. САЩ търси война, но намира дедовия и то корав.