22

от 19 за 21

преди 8 години

Карай си по един и същ начин зимата и лятото , щом така мислиш .Живота си е твой.

21

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли че жените се учат по трудно да шофират от мъжете поради факта че мъжете имат по добра ориентация в пространството(имат природен талант).С времето обаче повечето от мъжете не се усъвършенстват разчитат на таланта си.А жените си мислят че не са добри и си усъвършенстват шофирането и стават по добри шофьори от мъжете.При пилотите на автомобили всеки ден хронометъра показва че не са добри трябва да работят още (талант и усъвършенстване) жените нямат шанс поради липса на талант.

20

Анонимен

преди 8 години

Като чета постовете направо тръпки ме побиват какви индианци се движат по шосетата.Не че не си го знам като виждам всеки ден как карат ама..........

19

9

преди 8 години

До 10И да спориш и д н спориш такива като теб са постоянно в новините.Кой изкъртил дърво, кой билборд гушнал.......и те така.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19"Зимното шофиране яа нищо общо с лятното"!!!!!!!!!!Ужасното е че такива като теб "пишман шАфьори" се движат по пътищата на тази страна.От 15 години избягвам да крам в България.Возачте на коли в Бг имат на раменете не глави а ШАМАНДУРИ.П.П. През лятото на колитеиум действат физиюни сили а през зимата тантричнипредполагам по твоте слабоумни "заключния"

17

Анонимен

преди 8 години

Шофьорлъка е проста работа, но не е за прости хора !

16

Анонимен

преди 8 години

Добра статия.Добри съвети.Повечето от нас ги знаят тези неща но има много хора които не ги знаят въпреки че са карали много години.Разбира се че и ние които ги знаем за тези ,съвети и можем да ги ползваме има още много да учим за шофирането. Има голяма разлика в спирачния път на зимните и летните гуми с приплъзване.Спира се с скоростите и когато искаш напълно спреш се използват спирачките на импулси съобразявайки се приплъзването. Зимното шофира няма нищо общо с лятното.

15

Анонимен

преди 8 години

Със нови зимни гуми на 7 дни от среден клас в кв. Дружба нито иска да спре, нито да тръгне. Та така със зимните гуми. За малко да кача още един пътник в колата на пешеходната пътека. Дават разлика само в някои случаи.

14

Плавник

преди 8 години

Тези съвети са много добри...ако си на широка заледена улица и имаш време да си въртиш волана и да подаваш леко газ. В реални условия имаш много кратък път преди да удариш нещо, улицата е тясна с наспрели коли отляво и отдясно. Иначе ако имаш време да реагираш е важно да си на възможно най-висока предавка за пътя и наклона му, на който се намираш и да подаваш леко газ, за да не блокират колелата. На ниска предавка въртящият момент е по-висок и ще се получи буксуване, което е същото като блокаж.

13

Анонимен

преди 8 години

Момчета, един съвет от мен - видите ли много сняг и лед, оставяйте колата и с автобуса. За няколко километра не си струва да рискувате и да се мъчите а автомобила.

12

Ирелевантен

преди 8 години

Тва не е нищо! Аз веднъж налях газ за 10 лева и минах над 80 километра с тех!

11

Анонимен

преди 8 години

12, с кое твърдение на "Разбирача от ком. 2" не си съгласен?

10

до деветия

преди 8 години

Ти велосипедист ли си

9

до 9

преди 8 години

Добре бе другарю столичанин,щом разбораш от всичко нема да спорим с тебе,ти си професор.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4От далеч се вижда че главата ти е с "шпайкове".Всички постове от 1 до 7 са писани от провинциалисти както и статията.Само "От глупав по глупав" може да пише такива просотии.

7

Анонимен

преди 8 години

Глупави статии за глупави индивиди.Карането не е за всеки.Който може да кара знае как се кара на всякакви настилни а който не знае НЯМА ДА СЕ НАУЧИ ТУК!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Тея са бъкани с петрол, толкова ли не могат да си позвилят от на Лиляна химията да си изчистят улиците.

5

Бат Тянко

преди 8 години

Усетите ли лед веднага превключвате на по-ниска предавка и дърпате ръчната.

4

Анонимен

преди 8 години

На лед баце обикновена зимна гума не помага,само гума със шпайкове.

3

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Не е виновен леда, а това че хората не са сложили зимни гуми. Затова у нас редовно се предупреждава водачите навреме да поставят зимни гуми за да нямат такива проблеми.