19

Проблем, цел, мисия

преди 8 години

Реформаторите за унищожение на България не могат да намерят решение как да сложат Касим Дал и/или Корман Исмаил за министър на образованието на България. Това им е проблема, целта и мисията..

18

П.Петров

преди 8 години

Реформаторските бушончета на Борисов и мутро-олигархията, която стои зад него!Интелигентността на Кунева, Лукарски, Зеленогорски, Москов и Исмаилов е силно надценена ако не осъзнават, че министрите на РБ са само бушончета, които да прикрият, че всъщност управляват ГЕРБ, ДПС и АБВ и да отклонят вниманието на обществото, когато проблесне, че Борисов и "управлението" му са затънали до ушите в ла*на !

17

scott

преди 8 години

До 111ко? ЕВГЕНИКА!ДА ТИ КАЖЕМ КАКВО Е ЕВГЕНИКА, А?!?!?!?!?ТВА Е ВОДЕЩОТО НАУЧНО ЗВЕНО НА ТРЕТИЯ РАЙХ! ОСНОВНА ЦЕЛ: СЪЗДАВАНЕ НА ЧИСТА АРИЙСКА РАСА ЧРЕЗ ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪСТОСВАНЕТО И ИЗЧЕЗВАНЕ НА МЕЛЕЗИТЕ, ПОДВИДОВЕТЕ, ПОДЧОВЕЦИТЕ....ЗАТВА И ТРЕТИЯ РАЙХ СИ Е ПОСТАВИЛ ЗА ЗАДАЧА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ 1000 ГОДИНИ.САМО 600 СА БИЛИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА АБСОЛЮТНО ЧИСТА РАСА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ.ТА, СЛЕД ВТОРАТА СВЕОВНА ВОЙНА ЕВГЕНИКАТА СЕ ПРЕКРЪСТВА НА "ГЕНЕТИКА"У твоя пост истината е на 180 гр

16

СОПОЛАН ПАСИ

преди 8 години

Трябва да поканят ИСКРА ФИДОСОВА

15

Сопотненец

преди 8 години

Като гост в Нова телевизия, тази сътрин от 7.30 до 8.00ч не спря да се оправдава и да обвинява цял един народ, че не са разбрали какво е написано в предложените промени. На два пъти с насмешка и иронична нотка спомена "две подбалкански градчета", които събирали подписи и той искал имената им-ЗАЩО. Много бил направил- а, какъв процент от децата ако могат да четат, не разбират какво четат, защо както говорят, така и пишат. Противен от всякъде и нагъл, и вреден.

14

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че всички са наясно с основния проблем в образованието. Танев също. Те са в програмата и учебниците. Единственото, което трябва да се направи е единна програма, единни учебници и стриктна норма на тегло. Не се прави! Сетете се защо.

13

Benzin

преди 8 години

Спрете да ни занимавате с тоя измислен министър и измислената му реформа!! ОЧЕВИДНО се отклонява вниманието от далеч по-значимата тема за негативният доклад на Европейският съюз за корупцията и липсата на система в съдебната система !!!!! Ако никой не го вижда наистина си заслужаваме положението в България.

12

5

преди 8 години

Ако и новия е като стария, по-добре да няма !

11

Ангел

преди 8 години

Тия се разпаднаха........Дясна партия в България така и не се случи.Пак;-(

10

метач

преди 8 години

Не 3 и 30 часа да умуват в една група от отпадъци няма как да се разберат кой е подходящия такъв.

9

Младенова

преди 8 години

Съд и присъда за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!Никаква милост!Килия в съседство и за националния предател Местан!Крайно време е да си очистим и да си сложим държавата в ред.Да живее Майка България!

8

Анонимен

преди 8 години

как така ще излъчват нов министър... предателите от рефарматорския блок да бъдат съдени и публично поругани

7

Gost

преди 8 години

Ех оказах се прав ултрас запад се разгонили само че боико не. им е виновен а боби тои е главния виновник

6

Анонимен

преди 8 години

Най добре самата Тиква да стане министър на просветата, прочел е цяла 1 книга- тая за Винету, тъй че е подходящ

5

Бори

преди 8 години

Направо ГЕРБ да си взема ресора. Тия реформатори обраха всичко...

4

до 4

преди 8 години

Има го с български субтитри и висока резолюция в тубата.

3

РЕФОРМАТОРИТЕ

преди 8 години

Чакаме наставления от САЩ.

2

ясновидец

преди 8 години

В бъдещето бая хора ще има да висят по клоните!

1

Анонимен

преди 8 години

ако търсят по-зле от този няма да намерят, просто този уникат за малкото време обедени всички срещу себе си!