15

АЯЖГТНВ

преди 8 години

" БИВШИЯТ НА ЕЛЕН КОЛЕЛА Е АЛКОХОЛИК ".ТОВА Е САМО НОВАТА ИНФОРМАЦИЯ.ДРУГОТО СЕ ТИРАЖИРА И ПРЕПОВТАРЯ ОТ ТРИ ДНИ.ЦЕЛТА Е БИЛА ДА СЕ ЗАСЕГНЕ АЛЕКСАНДЪР НАЙДЕНОВ.ПОСТИГНАТО Е С НАПИСАНОТО МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ..."ТЯ НЕ МОЖЕЛА ДА ПОНЕСЕ ВТОРИ ПЪТ ДА ДАРЯВА ЛЮБОВ НА ПОДВЛАСТЕН НА АЛКОХОЛА МЪЖ ".НА ЕЛЕН КОЛЕВА ОЧАКВА СБЛЪСЪК С НАЙДЕНОВ ,КОЙТО ДА ГИ СЪБЕРЕ. А МОЖЕ И ДА СА ЗАЕДНО , НАЙДЕНОВ ДА СИ ПЛАЩА ЗА СТАТИИТЕ И ДА НИ СЕ СМЕЯТ.

14

pispispis

преди 8 години

Инфантилна история.

13

d

преди 8 години

Айде мажи си майонезата...

12

Анонимен

преди 8 години

Коя?До кого...?

11

Пор

преди 8 години

Калин Терзийски, винаги уж борещ се за различното, възвишеното и красивото, бива преследван от най- обикновена, банална, грозновата, накокошинена ***- златотърсачка! Колко възвишено, ох, ще заплача!

10

Анонимен

преди 8 години

Обръсни си веждите....

9

Тракийски

преди 8 години

Калин Терзийски, Ваня Щерева и Захари Карабашлиев са моите музи, които ме вдъхновиха да не чета съвременна българска литература. Когато бях малък четях писатели като Любен Дилов, Димитър Талев и Фани Мутафова си мислех : "Колко недооценена литературна сила сме! ". Сега направих няколк ,буквално, напъна да прочета книги като 18% сиво и Алкохол и си мисля "Кой за БОГА е издал това" . Литературата ни стана като киното, киното като телевизията, телевизята като музиката, а музиката ни е чиста чалга

8

Men

преди 8 години

Колко е грозна тая, не е истина, моля слагайте един черен квадрат на главата и когато поствате снимки.

7

Анонимен

преди 8 години

Много е тъжно, че представител на т.нар. съвременни български писатели, е този Калин. За писател определено не го бива, като човек не го познавам какъв е, ама се шуми твърде много около него, а реално не е нищо особено.

6

Въпрос

преди 8 години

Вземи си поет алкохолик за отглеждане! Имаше един друг такъв поет, дето се друсалкаше и афишираше колко е напред с матриала. Понеже тоаа Терзийски много почна да нашумява и му прочетох книгата Алкохол. Пълна скръб. Пример за това как да се срутиш и друго нищо. Само това. Браво, браво върви по пътя си този. Язък за жената!!!

5

Въпрос

преди 8 години

Ако правилно чета и интерпретирам информацията от тази статия, разбирам, че въпросната Ивана, е прекарала 15 години с един екс, бивш,от време на време, а и понастоящем алкохолик, от които няма дете? Ето на това аз му казвам----- егат...прецаквацията!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Попов, в какъв смисъл използваш "припкала" в заглавието? Значението на глагола не се връзва със статията.

3

Анонимен

преди 8 години

Точно, за да ги разберем кои са го забъркаха този "скандал" ;) Хитро и евтино.

2

L

преди 8 години

Кой ги знае тия?

1

Анонимен

преди 8 години

тая най-накрая няма ли да си оскубе веждите