8

Анонимен

преди 8 години

До П.ПетровИ Цв.Цв. също, и в централният софийски щеше да има ремонт за разширяване на килия за И.Ф.Така, че господин Петров, не са само те.

7

П.Петров

преди 8 години

Гнусни, нагли демагози са БСП !Да ви бибипкам в *** червени кратуни, като се гласуваше конституционната промяна за намаляване на политическата квота във ВСС защо не я подкрепихте !?Защото сте *** крадлива *** ! Затова ! Защото един политически независим съд ще преследва и вашата престъпна пасмина, а крадливата Масларова щеше отдавна да е в затвора !

6

www

преди 8 години

ВСИЧКИ СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ......240 БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

5

Нямаш морално право

преди 8 години

Миков, не няколко политика,а огромно мнозинство обикновени хора призовахаформированието БКП и неговите метастази от по-ново време да бъдат поставениизвън закона и да бъде потърсена съдебна отговорност за всичките им зулумипо време на преврата от 44 г., терора с/у инакомислещите до 89 г.,крими преходаи ограбването на страната и народа,назначаването за милионери и създаванетоолигарси от верни хора,кримиприватизацията отII ешелон на БКП-костовистите...Може да се пише още и какво от това?

4

Анонимен

преди 8 години

Оставка на правителството.Те са виновни за цялата мръсотия в Държавата.Двете институции.Гн Цацаров и гн Борисов.Ставай народе няма оправия със тази *** обградиласе като за векове мафия.И двамата не работят за България.

3

Анонимен

преди 8 години

Нещата си идват на мястото - ето кой защитава съдебната система в сегашният и вид!

2

Анонимен

преди 8 години

Герб, БСП, Атака-ПФ всички са от котилото на ДС и БКП!Съд, прокуратура, правителство-едни и същи корумпирани червени шушляци!А този Миков, ако бях с неговият интелект щях да се удавя!

1

Анонимен

преди 8 години

Да ви *** и властта, и съда!