65

Анонимен

преди 8 години

По злобните коментари на разни сселяндури и доктори на философските науки, още с акне по ммуцуните, разбирам, че Марио отново е направил точно каквото трябва. Разбирам, момчето, уважавам изборът му и го подкрепям. На останалите казвам:ДГД!

64

Анонимен

преди 8 години

Ми кво друго може да стане от един малък ци***ин , освен да стане дърт ци***ин. Еми този е на път

63

Pff

преди 8 години

Shto za maloumnici ste nemoga da razbera....kvo iskate ot momcheto raboti izkarva si pari i pravi kakvoto mu e na surce kvo se e provail nemoga da razbera

62

Анонимен

преди 8 години

Ми цяла нощ обикаля по баровете, значи е готов футболист, даже и за националния.

61

Анонимен

преди 8 години

600 лв/мес и обиколки на барове - нещо не ми се връзва...

60

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам целта на тази статия ?Или просто пишем за да пишем?

59

чакай малко

преди 8 години

Гледах го по ТВ, не се разбра какво работи за 600 лв.- без образование или някаква квалификация. За мен е бъдещ контингент на една институция - дано не съм прав.

58

Анонимен

преди 8 години

Много добре си се справя хлапето- бачка и не чака на мам и тати. Не скача с бокс на хора на пешеходна пътека, не пребива старци в автобуси, не ходи с 15 годишни девойки,които като го зарежат напада с нож "от любов"....и не ходи с възрастни кметове по хотелите....Това правят нормалните ви деца от нормалните ви семейства.Момчето си е супер дори спрямо всеобщата чалганизация и простотия в държавата!

57

Анонимен

преди 8 години

Mnogo bulgari imat bolni ambicii za decata si. Edin shofior na kamion s sredno obrazovanie, 2000 leva zaplata i shtastlivo semeistvo e shtastliv. Visshist s 600 leva, samoten, ne e nad nego, daje e pod nego.

56

Ел

преди 8 години

Случаят с Марио се повтаря като през индиго при много негови събратя по съдба.И с това си обяснявам интереса към него.След излизане от домовете тези младежи се оказват неподготвени за джунглата на днешния живот.Подобни затруднения имат и "Нормалните" деца,но те разполагат с подкрепата на семействата си или "духват" в чужбина,което сочи,че общата ситуация е лоша.Той просто е "избягал" от себе си и е нужно да бъде окуражен да намери своя ресурс и да го развие упорито.А това е образование и работа.

55

Анонимен

преди 8 години

Погрознял си Марио. Беше симпатично лапе. Тея барове...

54

36711

преди 8 години

По-скоро е имал нужда от истински ментор, който да му даде акъл и да му вдъхне самочувствие. На 19 години животът е пред него

53

Анонимен

преди 8 години

За мен той е същият добър човек.Съдя не само по постъпката, която ни запозна с него, но и заради привързаността му към другите деца в семейството.Смятам, че няма да се изхаби, ако даже на местна почва има занимание, което го удовлетворява.Трябва добронамерени хора да го насърчат.Това е човек, който е добър, смел и поема отговорност.Грехота е това младо момче да се шляе по заведения.Задължително трябва да си завърши образованието!Той е интелигентен и истински!

52

Реалист

преди 8 години

Случая изобщо не трябва да се коментира. Всичко е ясно.

51

@57

преди 8 години

Ами има и вечерно, има варианти да завърши ако иска. Но е вярно, че ще му бъде доста по-трудно. Това за гимназията не го бях прочела. Но в крайна сметка животът си е негов. И може да го живее и без гимназия, ако това го устройва. За съжаление децата от домовете излизат от тях силно увредени от системата, неслучайно има проекти за къщи, в които да живеят след това докато се осъзнаят и си стъпят на краката. Но той явно смята, че знае какво прави, пълнолетен е, сам си решава.

50

важи

преди 8 години

Господ дава, но в кошара не вкарва.Насила може да вземеш, но насила не може да дадеш.

49

Анонимен

преди 8 години

До meЩеше да е така ако беше завършил гимназия, но той е напуснал училище на 16 и дори и на 30 да реши, че иска да учи ще му е трудно, защото няма диплома за средно.

48

Анонимен

преди 8 години

Стига сте яли момчето - и на него не му е лесно. Гледа се оправи както може.

47

хаха

преди 8 години

до 52 - не не, дълбоко грешиш. Марио, макар да не го осъзнава, не приема суетата и блатото на днешна България. Значи в труден момент веднага е РАЗБРАЛ КАКВО ДА НАПРАВИ, а сега, когато му е "лесно" - греши. НЕ НЕ не е така. И в двата случая постъпва правилно. В единия спасява живота на непознат, а в другия не иска да е част от ПРЕСТЪПНО ОБЩЕСТВО!

46

ами

преди 8 години

ето това е провалът на ОБЩЕСТВОТО! Подобно момче, което проявило храброст и съобразителност няма и не може да намери достойно място в обществото. Какво да прави в Левски и уредените мачове и мамини синчета или в училище където е бил подложен на тормоз от учителите(той го каза) защото му завиждали. Едно достойно и свястно момче, което пак ще бъде за пример и ЛИДЕР, но в света на престъпността и маргиналите. Ето това е България, въпрос на време е да има всенародна РЕВОЛЮЦИЯ и БЕСИЛКИ за грабителит