19

да

преди 8 години

Какво училище бе хора ,трябва оръжие и да почваме комунистите.

18

Стефанов

преди 8 години

Ако бях по-мнителен щях да кажа, че не случайно точно Средновековието отпада - тогава България е била във възход, с елементи на Възраждане в иконописите (Боянската църква), славянската писменост и т.н. За някои това са теми, които не е хубаво да се говорят на децата.

17

факт

преди 8 години

Дупки ..пропуски...Важното е да се усвоят едни пари

16

Гост

преди 8 години

Срам за българските политици.Преди време един от тях нарече Априлското въстание - "махленско сбиване".За награда го направихме и известно време Министър на отбраната.И сега някои се опитват да ни накарат да забравим миналото си.

15

men

преди 8 години

Видими резултати .... некомпетентните кадри на управленски позиции си изпълняват задачата а именно по *** народ за по лесно управление да ни е честито

14

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ахмет Доган го е казал - Пътя към Европа минава през Босфора.Ние мислехме, че отиваме към Европа, а пристигнахме при нашите добри стари познати - Турците.Това е дами и господа, държава вече нямаме. Имаме ново присъствие и то по наше желание.

13

Анонимен

преди 8 години

Братя, отделяите по малко време за децата си, пазете старите учебници и ги образоваите! В нас е надеждата да запазим помена. Държавата ни е чужда, но родината ще е в сърцата ни до края!

12

Анонимен

преди 8 години

Ще се разминат защото Даеш е реално в средновековието и не трябва да се насажда неприяза към тях

11

Дърт Крейзър

преди 8 години

Какво се учудвате , от 20 години образованието, подобно на цялата ни държава кара по инерция --- каквото и да вкарат в програмата децата ще продължават да се скатават и родителите да нехаят

10

историк

преди 8 години

Що за лицемерие,те не магат да ги накарат да ходят научилище,а реват за Средновековието.

9

Прасе с каска

преди 8 години

От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?Хе, там зад горите... много е далече,нямам татко, майка: ази съм сирак,и треперя малко, зима дойде вече.Ти Батак не си чул, а аз съм оттам:помня го клането и страшното време.Бяхме девет братя, а останах сам.Ако ти разкажа, страх ще те съземе.----Някои хора целуващи *** вече си заслужиха дръвника.

8

Анонимен

преди 8 години

първо беше присъствие. сега стана съжителство. накрая ще се окаже, че сме отцепили се османци приели христянството. мръсни продажници..за 30 сребърника народ предават

7

10

преди 8 години

Цялата ни образователна система е пародия! Не те учат как, а какво да мислиш! По-добре е да не се ходи на училище, а да се търсят алтернативни форми на обучение!

6

Анонимен

преди 8 години

На 28.01.2016 от 15 ч. среща пред парламента да си кажете мнението. Носете си и домати, да нахраним депутатите

5

Анонимен

преди 8 години

Няма да се разминат, споко! То, средновековието, тъкмо започна.... с тая *** тъмнозелена. Ще се учат на практика. Горките

4

иииии

преди 8 години

И с математиката, въобще - с доброто образование !

3

българина

преди 8 години

а защо след като са съжителствали робите в сащ или индианците, едните са изчезнали в резултат на съжителстване а другите са направили революция за освобождение то тази форма на съжителстване, децата ви да умрът в ръцете ви предатели български безродни!!!

2

Мен

преди 8 години

Тези съвсем изтрещяха - какво съжителтво какви пет лева- съседите в блока не се колят БЕЗНАКАЗАНО от закона! А само да питам господата министри как тогава ще обяснят на новото поколение какво честваме на 3-ти март? Може би луд купон че съседа не живее там вече?

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се забрани тази псевдо НАУКА-ИСТОРИЯ. Чудя се,как тия от образ. мин. се оставят и прекланят глава пред няколко *** и даскалици. ТРЯБВА СЕРИОЗНИ ХОРА С ПОЗИЦИЯ. ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ПРЕДМЕТИ КАТО ИСТОРИЯ, РИСУВАНЕ,ЛИТЕРАТУРА, ПОЕЗИЯ И ДР. ПОДОБНИ И НИКОМУ ПОТРЕБНИ НАУКИ. Браво на министерството! !!