10

Анонимен

преди 8 години

Освен, че заглавието е написано меко казано *звездички*, все едно котлон е бил убит с тесла, авторката на статията изобщо не се е усетила, че котлонът е бил последната капка, преляла чашата на търпението на тоя дядо. Не че оправдавам убийството, но някак си не ми харесва омаловажаването на повода.

9

ined

преди 8 години

Както е написано заглавието първоначално помислих че са му дали 12 години за убийството на котлон с тесла.

8

Анонимен

преди 8 години

ДО7 НА КАКВО СИ ЯДОСАН , ЧЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ НЯМАШИ БЕЗДОМНИЦИ , НЯМАШЕ КЛОШАРИ , ПОМОЩИ ЗА БЕДНИ СЪЩО , ОТ ТАКИВА ИЗЛУПЕНИ ДЕМОКРАТИ ЛЯВ ДЖОБ ДЯНА РЪКА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ,

7

ядосана

преди 8 години

до 4 - и какво общо имат "демократите"? Айде къш с тези комунистически носталгии. Пределно ясно е, че точно такива *** и мързеливци продължават да притискат държавата надолу.

6

ядосана

преди 8 години

Ако полицията и съдът си вършеха работата, този човек нямаше да изперка и да убие, а щеше да разчита на тях за правосъдие. На бас, че за кражба на котлон от полицията щяха да го разубедят изобщо да пуска жалба.

5

щирлиц

преди 8 години

на 69г с 12г присъда,да лежи 8г от тях,това си е доживотен затвор.

4

Анонимен

преди 8 години

ДЕМОКРАТИТЕ ДО ТАМ НИ ДОКАРАХА , ЕДИН КОТЛОН Е ГОЛЯМА ЗАГУБА ЗА ТОЗ ЧОВЕК , ПОНЕЖЕ НЕ МОЖИ ДА КУПИ ДРУГ , А И КРАДЕЦА Е НА СЪЩОТО ДЕРЕДЖЕ , ДАНО ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЦИ ДА СТАНАТ КАТО ТЕЗИ ХОРА С КОТЛОНА , СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА ,

3

NAVIBULGAR

преди 8 години

Такова решиние на такъв проблем, може да вземе само беден и неграмотен човек.Има ги в почти всяка една държава.

2

Анонимен

преди 8 години

Боже, Господи! До къде стигна тоя народ!

1

Анонимен

преди 8 години

Народа изтрещява, да му мислят политиците какво ги чака.