24

"равенства"

преди 8 години

Двама срещу един , 200 кг срещу 60 , 2 х30 години срещу 18 и са "нападнати" горкичките ....Те живи ,той не .......И не съжаляват ,поне привидно.Горди са вероятно.Тодор няма да се върне ,но тези ще затрият и други "нападнали ги"

23

Нормално ли е?

преди 8 години

В деня, в който се гледаха мерките им, единият от двамата заяви, че не съжалява за случилото се и каза, че Тодор пръв ги нападнал. Цитат от горната статияНормално ли е съвестен човек да не съжалява при смърт на една 18 годишен младеж?!?!Нека психолозите си кажат мнението .

22

Анонимен

преди 8 години

АМИ СЪДЪТ РЕШАВА..НЕ РЕШАВА СЪДА,А ЧИЧКО ПАРИЧКО

21

Батакист

преди 8 години

До ИкономовЯвно не схващаш иронията в написаното от мен. Естественно че никой не е видял досега посиненото и затворено око на единия от братята освен свидетеля който го твърди..

20

Анонимен

преди 8 години

Нагло и невъзпитано селянче започва да свири на пешеходци,защото с кифлата бързат,вероятно за училище.Двама дегенерирали ***/бивши Тошковци/,му ритат колата и пращат поздрави на майка му.Малката бъдеща поничка,изкача от колата с бокс и ги удря.Загубилите човешки си образ *** го пребиват. Батман получава инфаркт. Опечалените родители ги показват по често от Б.Б по ТВ. Опечалената кифла,поства сърчица във фацебука.Останалите ученички,между две заведения,плачат под съчицата.

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПоничките няма да изкарат още дълго. Предполагам ще е нещо от свръх нервно напрежение.Не се притеснявай, нямя да си глътнат езика от страх като някои пишлеменца с боксове.

18

Анонимен

преди 8 години

Шопе, гей украински, дай си координатите и ще те направя още по- готин, ***.лоумнико пр.ост!

17

Анонимен

преди 8 години

Поничките няма да изкарат още дълго. Предполагам ще е нещо от свръх нервно напрежение.

16

Ставрев

преди 8 години

Значи Цацаров прати хора от София само за успокоение на общественото мнение. Каза им да задържат положението някак си докато се поуталожи пушилката и най вече да не компрометират свършеното от коелгите им във Враца, без значение дали е справедливо или не, защото гарван гарвану око не вади.

15

Икономов

преди 8 години

До Батакист 11Аз лично не съм видял никакви следи от побой върху лицата на тези двамата. Нито по снимки , нито по видео нито по репортажи. Не знам ти къде ги видя. Също не съм видял и момчето да ги е налагало. А колкото до медицинсйата експертиза , не може да им съмнение че лесно може да се манипулира в полза на братята. Това даже вече е направено само се изкаква случая да отшуми преди да се поднесе на достояние.

14

Батакист

преди 8 години

До 123456Под всичките пропилени животи момчето и родителите му ли имаш предвид? Защото двамата братя ще продължат да си го живеят както и досега. Може би малко повче ще внимават преди да направят някое изстъпление, поне в началото.

13

Анонимен

преди 8 години

Нали имаше много снимащи на място. Това би трябвало да покаже кой крив, кой прав - дали са го били или не са.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМакар да не ми се иска да го кажа, това е един ''добър'' повод да покажат- има правосъдие и органите работят, заслужават си заплатите, т.е тези братя да станат изкупителна жертва.Да уточня: в никакъв случай не ги защитавам, но според мен това е едно спречкване на пътя, което е погубило живота на момчето.

11

123456

преди 8 години

А какво стана с аутопсията - мълчи се, защо не изнесат информация при този интерес?И двете страни са виновни, лошо за младото момче, ама хайде сега- представям си и неговото държание. Истината е по средата. Органите да кажат от какво точно е починал, имал ли е алкохол и други вещества в кръвта. Имал ли е здравословни проблеми.В момента всеки развива теории, а общественият интерес е голям и може да окаже влияения на процеса.Жалко за всичките пропилени животи

10

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно не са виновни, но все пак да изчакаме резултатите от аутопсията. Интересното в случая е как много бързо изманипулираха общественото мнение кой бил виновен и кой бил невинен.

9

Батакист

преди 8 години

Всичко е ясно , невинни са. Момчето е умряло само докато ги е биело с бокса, те само са се защитавали. Всички видяхме следите от тежък побой върху лицата им - подуто и посинено око и още какво беше там, нали така? Има и свидетел който твърди че момчето се е хилело докати ги налагало, а другия дето казва че те са го били лъже без съмнение.

8

Анонимен

преди 8 години

18-та заплата за добре свършена работа.

7

Анонимен

преди 8 години

Да се надяваме на обективност и безпристрастност на съда, не после Европейският съд да ни кара да плащаме всички прегрешенията на съда!Нали затова чиновниците от съдебната система са хората с най-високите заплати в тази държава!

6

user

преди 8 години

Виновни са двете страни. Няма как някой да ти скочи с бокс, да се прави на каратисче и ти да стоиш и да чакаш да те пребие. Съдебните медици ще решат изхода на делото.

5

онбашията

преди 8 години

всъщност това че промениха обвинението на умишлено убийство по хулигански подбуди не е зле. смърт по непредпазливост може да мине, макар че аз бих ги пуснал по живо по здраво, все пак били са се, момчето е умряло. но умишлено убийство, при вече известните факти, това е смешно. това обвинение ще е фрапиращо ако мине, и доста вероятно като ги оправдаят ще е напълно и няма да има никакво наказание, което е добре. хората трябва да знаят, че когато някой те нападне, той си носи последствията