14

Хетеро-небежанец

преди 8 години

Айдеее, вече и мъжете в Кьолн требе да внимават по късна доба из малките улички да не им се лепнат сертифицирани мустакати ухажори ;-)

13

)

преди 8 години

Направете и защитено селище за геронтофили, педофили, некромани, канибали, ексхибиционисти. И в общите центрове да останат само инженерите, лекарите и строителите- хетеросексуални. И ще откриете една проста истина- колко сте прости вие германците начело със сбърканата си бабичка която плаче за некроман.

12

Иван

преди 8 години

В Европейския съюз се уважава всеки човек - гей, лесбийка, мъж, жена, няма значение. Всички сме равни. Не да правят бежански лагери за гейовете, а тези, които ги тормзят обратно в Сирия - при Ислямска държава, да видим добре ли им е.

11

nwo

преди 8 години

в нюрнберг още миналата пролет беше много зле положението. в центъра на всеки ъгъл групички от по 15-ина джанговци говореха талибански на висок тон и гледаха мръсно. сега само мога да си преставя какво ще е станало.

10

броукбек плювню

преди 8 години

аз ши са жертвувам на паркинза пред къщата ще ги проверявам... или те мен ще проверяват... а бе да падне мазало па другото като в ония виц дето един чиляк отишъл на оргия и като цъкнали лампите... а бе вие си ме знаете, няма да ми е зле.

9

Анонимен

преди 8 години

Ивелинчо, хайде кажи как се снима гейпорно във гробищата?

8

Наблюдател

преди 8 години

хаха - на това му викам гавра с идеята на Хитлер... да правят гей лагер в идеологичния център на хитлерова германия е все едно да построят църква в мека

7

Анонимен

преди 8 години

Dobra ideia, no da slediat za takiva, deto se prestruvat na geiove, s cel da ostanat v stranata.

6

xx

преди 8 години

abe kakvo namesvate pak Putin i Siria. Ne vigdate li, 4e tova sa negri?

5

Анонимен

преди 8 години

Интересно как точно останалите обитатели на центровете разбират каква е сексуалната им ориентация. Това би трябвало да е невъзможно, ако спазват известна хигиена в общуването. Странно, много странно...

4

Анонимен

преди 8 години

@11 грешна статия

3

ha ha

преди 8 години

Хубава работа ама

2

пляс ,пляс педалите

преди 8 години

Не,че ме интересува ама мюслите не ги ли трепят такива ?!?!?

1

Анонимен

преди 8 години

БежЕнци?!Моля преведете ми го ...