37

Бойко не Борисов

преди 8 години

Въобще не смятам,че демократизацията на нашето общество ще стане по мирен път. Горната ,,уйдурма,, е само жалък опит да се изпусне част от парата събрана в котела на нашето недоволство!

36

presidont

преди 8 години

тази институция може да играе и положителна роля, при условие че се отворят към хората, а не да се назначават като партийни фигури, щата им повече от раздут до стотици чиновници и излишен бюджет, президенството би трябвало да се състои от не повече 30-40 души администрация,за да работят ефикасно, сега никой не знае колко партийци и за какво работят там и за какво им се плаща, кой ги назначава, тоест това е сива структура и без да се променят няма как да са полезни на обществото

35

Анонимен

преди 8 години

Доверие се дава един път ,а вие го пропиляхте ! По добре се скрийте някъде и не дразнете хората !

34

Някаф никаф

преди 8 години

Е па да се бяхте усмихнали бе патъри....колко години ви граниме поне това заслужавамв...виждам наченка на усмивка леко изкривяване на устата от дясно при първанката и раи граса...ама не...то сърцето не го иска...

33

Луна!!!!!

преди 8 години

Луна президент!!!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

"Не прочетох статията,предпочитам да препрочета "История славянобългарска" отново или да послушам "Хубава си моя гора" и "Петко льо капитанине" отколкото да си губя времето с статия за Плевенлиев,Нюланд,Кери,Боко,Кънев,Москов,Митов какво били изпляскали на брифинги.От коментарите разбрах,че статията е от сорта "Бла бла бла ЕС бла бла атлантически ценности бла бла бла бла атлантическа толерантсност бла бла бла."

31

бай дечко узунов

преди 8 години

три прецакани камили...президентска среща си стъкмили...ала те на никому ненужни са,щом народа български....изгубва се :)

30

Анонимен

преди 8 години

Президентът е излишен разход на държавата

29

Батакист

преди 8 години

Предлагам референдум за премахване на президенстаката институция. Така ще се освободят едни 100-на млн в бюджета или по 50 лв на пенсионер отгоре. Ние нямаме нужда от празни приказки които всеки може да ги говори.

28

антипатяги

преди 8 години

Тези тримата са доказателство че тази институция е безсмислена.

27

Шаран_БГ

преди 8 години

Че са въздух - ясна е! Но не са те виновни! Длъжността със всичките произтичащи от нея !функции и задължения са по-вече от ненужни. Да не говорим за скъпо платения антураж.НАМ Е НУЖНА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !! Още по-вече, че това е единствената длъжност в държавата, която се избира директно от народа ! Тогава ще се разбере кой колко струва !! Сега всичко се размазва и отговорност от никого за нищо ! А държавата към пропаст !!!

26

антипатяги

преди 8 години

Чудя се кой ми е най-противен и като гледам и тримата са оtврат.

25

истината!!!

преди 8 години

же.лев беше г*з гоце съветски г*з а стоянов еврейски г*зсамо росен прокара референдум за да могат и младите да гласуват със смартфоните!

24

Един от многото

преди 8 години

Ало, ТРИУМВИРАТА, първо върнете ония два милиона млади ,здрави и образовани българи,които слугуват в Италия,Испания,Германия САЩ и къде ли още ,па тогава скапаното Ви доверие !!!

23

Анонимен

преди 8 години

Неуважаеми президенти!Вие сте нашия НАЦИОНАЛЕН ПОЗОР!Вие и водените от вас политически елит и политика за 25 години доведохте народа до кофите за ***,мъжете да продават кръв и костен мозък,а жените - телата и децата си,за да изхранват децата си!Единствения начин да си върнете доверието на хората е да строите всичката политическа ***,управляваща ни след 1989г и в колона по осем начело с вас - в дрънголника!Вие си знаете защо!А и надзирателите си знаят какво да правят с вас!

22

Анонимен

преди 8 години

Празни думи на празни люде...." ....по делта им щ ги познаете...".Е познахме ви.Върнете откраднатото от народа и се махайте.

21

Анонимен

преди 8 години

По добре да гледам ХХL,или чалга отколкото тия.

20

а

преди 8 години

Като ги гледам тия доносници около *** си мисля,че е време за жена президент. Плевнелиев-ДСе навсякъде около нас .Колко е прав.

19

Някаф никаф

преди 8 години

Ква снимка... На мен ми прилича на карикатура тва :) стоянката с физиономия тип неЗнам кво правя тука....първанката с физиономия тип аре нема ли по бързо всичко да свърши а рай граса още малко и ша почне да хапи....пълен цирк...

18

Анонимен

преди 8 години

Днес се карат и ругаят,уте се разцепват и отлюспват,на другия ден създават нови партий,и накрая пак всички се прегръщат.Това е като в сапунените сериали от рода на Пътеводна светлина,Докто свят светува или Дързост и красота 6799 серия и др.