38

xax

преди 8 години

Бивш кмет на Пазарджик и бивш кмет на мегаполиса Стрелча, а никой не иска да го съди. Представете си, ако говорим за човек, който има реална власт, кой и как ще го съди.

37

Шаран_БГ

преди 8 години

КАКВИ ЧУДЕСНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ИМАМЕ ? БОЖЕ ОПАЗИ !

36

Уточнете!

преди 8 години

магистратите са имали контакти с него - полови?

35

Бай Кольо

преди 8 години

Гарван гарвану око не вади,а може да им е напълнил гушите.Такива съдии трябва да се уволняват без право да упражняват юридическа професия и да се изпращат на борсата.

34

piter

преди 8 години

A защо тия така наречени журналисти не се научат първо на елементарен български.Вижте заглавието.Пародиш български а искат от най хубавичт хляб да ядат.Отвращава ме да чета БГ новини от тук

33

Анонимен

преди 8 години

TO ZELIAT SAD V TATAR PAZARDIK MAHALESE E ZA ZAKRIVANE--POGLEDNETE IM BOGATSTVATA I BANKOVITE SMETKI.

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо всички който защитавате младото момиче това найстина е ужасно.....Дано на всички жените да бъдат като майката на горкото момиче....жалко за бащата рогоносец и за присмех

31

anonimen

преди 8 години

toq pak 4akai q o6te 2 godini da stane na 18 spukai q i nqma da ima6 problemi togava naistina 6te ti dade dobrovolno

30

до Kiara

преди 8 години

Не защитавам нокого, но бъркаш нещо. Секс с непълнолетни е абсолютно ненаказуем. Вероятно си чула-недучула за секс с МАЛОЛЕТНИ.А що се отнася до въпросния екс кмет - да си сърба попарата щом не може да си го държи в гащите.

29

Алоооу , съдийте...

преди 8 години

....ПРИБЕРЕТЕ ГО Тоя у затвора у Пазарджик.....за да не му събирате чарковете по сметищата...Мернеме ли го по улицата ......Не ни правете ,зорлем убийци...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Пълни смешници в този съд - като се разшумя и всеки бяга от отговорност, ако народа не знаеше - да са го изкарали "доброволен" акт. Всички направили си самоотвод трябва да ги уволнят, защото мотивите им са прикритие на истинския страх. Да го вкарат на топло - ще му намерят кавалер в килията. Знаетре как обичат вътре хора, които са посягали на деца, нали?

27

Kiara

преди 8 години

Само да обясня на "юриста" г-н Евстатиев, че понятието доброволен сексуален акт с НЕПЪЛНОЛЕТНО лице не съществува... От там нататък изобщо няма какво да кометирам

26

xaxaxa

преди 8 години

Такива ли са ни съдиите ? ХАХАХАХАХАХАХА всичко започва от съдебната система.... МИШКИ !

25

Шаран_БГ

преди 8 години

Това е демократичната съдебна система!! Народът казва : " Гарван гарвану око не вади " Ако някой някъде на публично място напсува въпросния господин - пиши го от 1 до 3 "на топло", но на него даже мярката му за неотклонение не смеят да произнесат! А и знаеш ли го такъв със колко "силно уважаващи морала и законността" персони е контактен! Може някой от контактните да посети съдията и семейството му ..... леле мале ... страх лозе пази !

24

Анонимен

преди 8 години

асоциАция ...сори

23

Клара Маринова

преди 8 години

имаше един много готин български филм ..."Маргарит и Маргарита" с Васил Михайлов и Радко Дишлиев...защо ли правя асоцияция с него ,като наблюдавам ,какви ги е надробил тоя пезевенк

22

Анонимен

преди 8 години

До всички които защитават този ***....Дано имате дъщери и на тях да се случи същото.

21

Анонимен

преди 8 години

Съдиите си направили отвод . Все едно лекарите да си направят отвод когато лекуват кмета , защото са в конфликт на интереси . Тази тъпотия показва колко е зле съдебната система в България . Просто няма никаква надежда за управия .

20

me

преди 8 години

Освен това, дори и да се е съгласил, ако в някакъв момент реши, че не иска вече и ти каже да спреш, трябва да спреш. Защото иначе пак е изнасилване. Такива са законите в цивилизованите страни! Женското тяло е неприкосновено. Както и мъжкото. В Турция, Афганистан или Пакистан е друго. Вие си изберете къде искате да живеете и какво искате да се случва на дъщерите и сестрите ви - да ходят спокойно по улицата независимо как изглеждат или да не смеят да излязат сами или да останат насаме с мъж.

19

Пазарджийклия

преди 8 години

Мен лично не ме интересува наказателния кодекс! Там пише много хубави и пожелателни нещица от типа,че не трябва да се сервира алкохол на непълнолетни, че не трябва да правиш секс със тях и т.н. Много...много....прекрасни нещица, които не се изпълняват напрактика. Ако имаш дъщеря и един дядо я напои хубавичко със алкохол и отнеме девствеността й.......тогава си разлиствай НК. Не ти го пожелавам приятелю никога....