7

смях и сълзи

преди 8 години

Искам да попитам Българския Вожд-Винету,как е с "матрицата" има ли идеална форма или прилича на "трапец".Горката свещена геометрия",която в България нещо не върви и не са я разбрали пак!

6

Alex

преди 8 години

Браво на редактора, който е избрал най-гениалната от тези мисли за заглавието!Това означава, че все още има мислещи хора в медиите.Браво! Наистина!

5

Анонимен

преди 8 години

Този гениален учен ,знае ли защо се усукват "Житните кръгове"и ако знае ,защо с времето тези учени са допуснали това.Аз си имам мое обяснение.Земята има "матрица"а тя е свързана със Вселената и когато Земята се стопанисва безобразно нейната "матрица"започва да се изкривява и това показва,че сме тръгнали по лош път.Човешкия мозък също има матрица ,но с вековете тя също се е изкривила и са почнали болестите и страданията на човека."Житните кръгове"и "човешкия мозък" имат правилни форми.

4

иван

преди 8 години

респект

3

Анонимен

преди 8 години

Еми не е така.Тоест така е ама за него.А неговият свят е много различен от нашия.За всекиго е различно.

2

Абсолютно вярно

преди 8 години

Вярата в Бог, определено се различава от религията стремяща се да спазва догми. Истинската вяра работи в живота на човек и го променя за добро, а религията не.

1

Хм

преди 8 години

"Има една основна разлика между религията основана на догми, и науката на базата на наблюдение и логика. Науката ще спечели, защото тя работи"Това да се вкара на първата страница *** Корана, Библията, Талмуда и т.н.! :)