8

анонимен

преди 8 години

Клуни прилича на Стефан Данаилов на тази снимка

7

Имани

преди 8 години

Роэата е най-могъщото цвете в любовната магия, твърдят вещи в эанаята:-)))!!!

6

валентина

преди 8 години

ако говорим за момиче,да,иска да ги чуе,но ако говорим за жена,то жената е уверена в себе си,нямам нужда някой да ми казва колко съм красива и т.н,жената иска да чува-каквото и да става ще съм и съм до теб,ще се справим!

5

Анонимен

преди 8 години

Думите са.Много си хубава и умна. Колко пари ще ти трябват за днес?За да ти дам.Ако искаш да ти дам и за утре.А джипа си ударила, не се притеснявай и без това е добре да купим нов.Престани да мик скачаш така и да ме целуваш.Знам че ме обичаш.Ето ти и кредитната ми карта, ако ти свърши кеша.

4

Мъж

преди 8 години

До 7; Напълно съм съгласен с теб всичко което си написал е вярно,с една дума да заживееш с нейните проблеми и с проблемите на цялата им рода факт.

3

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа ли какво ДНЕШНИТЕ жени искат да чуят от партньора си?Искат да чуят, че ще ги обичате с когото и да си легнат! И че нямате нищо против да спят с много мъже и после пак при вас да дойдат. Искат да чуват, че сте имотен и благосъстоятелен. Искат да чуват, че сте повишен в работата. Или че поне са ви вдигнали заплатата. Искат да чуват, че са красиви. И че са много умни. Искат да чуват, че нямате нищо против ако готвите само вие, чистите само вие и гледате децата само вие мъжете...

2

Анонимен

преди 8 години

Жената е ***, алчно и егоистично същество. Всяка иска да обсеби надарения и талантлив мъжки индивид (носителят на качествени гени) и да го направи само нейн. Затова и иска да чува тези клишета - от алчност и най-вече от нечовешки егоизъм. Ама умните мъже си ги будалкаме, на всяка казваме вълшебните слова и си ги туряме на к..а. Продължаваме напред.

1

Спец

преди 8 години

Един истински и достоен мъж,винаги се отнася и подкрепя жената до него в всичко.Винаги се държи с нея откровенно и без да и говори против близките и приятелите!