10

Помня

преди 8 години

Преди много години при соца пред банка в Хасково спира инкасо кола и от нея слизат милиционер и касиерка с 80 000 лв.Двама с пистолет удрят милиционера по главата, грабват чантата с парите и изчезват.За няколко дни ги хващат .Оказва се че пистолета е бутафорен , парите са върнати до стотинка и въпреки това ги осъдиха на смърт.Не след дълго писаха във вестниците че присъдата е изпълнена.Това е единствения случай на нападение на банка при соца.А някой да ме убеди че смъртната присъда не действа.

9

ГЕРБ Напред

преди 8 години

По повод зачестилите обири.Министъра на вътрешните работи и министър председателя Б.Б.Решихме да въведем съответните мерки:Стикери по вратите на магазините с надпис: "НЕ КРАДИ *** !"Мислим, че овладяхме кризата !

8

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...9Който и да дойдел???Хората били други???Сам щял си да си ги вземеш??***, ще ти се ама не.Ще дойде някой който такива като теб ще ги набута в пандиза за един-два месеца.Много е лесно и ще стане.Въпрос на време е.

7

СОТИР

преди 8 години

БОЙКО БОРИСОВ Е НЕВИНЕН!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Обяснението е просто.Прииждат гладни и неграмотни провинциалисти спечени от глад до полуда и какво следва?Ами виждате........Лесно е.Взимаш един патлак и влизаш в първият магазин, банка, офис и изкрещяваш Хенде Хох- дай парата мамака ти.И готовооо.

5

Анонимен

преди 8 години

Това стана ежедневие.При Боко "ловеца на бандити и контарбандисти" престъпленията вземат НЕВИЖДАНИ РАЗМЕРИ.Имам усещането че сме в Кинстън (Ямайка) или Бейрут.

4

77777777777777777

преди 8 години

pove4e takiva *** da 4uvame vseki den,kakvo moje da se o4akva ot haydushko pleme ,kradlivo i eblivo

3

Анонимен

преди 8 години

В Русия стават 6 пъти повече престъпления и обири отколкото в България!

2

Анонимен

преди 8 години

СОФИЯ Е КАТО БРОНКС ВСИЧКО ВЕЧЕ Е НА ПРОМОЦИЯ ДОРИ И ОБИРИТЕ.

1

...

преди 8 години

Предтъпници от всички слоеве се развихриха, и ще става по-зле.Разбраха че в тая държава нищо не работи. Дори случайно някой да ги накисне, ще си платят наляво надясно, и хайде навън...