23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14А още по-забавно е, че ДЕМОКРАЦИЯТА не е власт на народа, а власт на ДЕМОКРАТИТЕ НАД НАРОДА. Т.е. вади си заключението.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25А президентът нали е част от народа! Значи, щом народът е ***, то и президентът, по твоята логика, е ***. Защо обиждаш президента?

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25А президентът нали е част от народа! Значи, щом народът е ***, то и президентът, по твоята логика, е ***. Защо обиждаш президента?

20

Анонимен

преди 8 години

Президентът- женски полов орган блести с поредната си тъпотия. Никога не сме имали по- нелепо човече за президент.

19

Анонимен

преди 8 години

Кво са чули депутатите Абсолютно Нищо Нали уж на Референдумът не стигнаха гасове за Определеният Минимум Или Той Референдумът е Невалиден ама ние Електроният Вот ще си го Гласуваме и Одобрим и без ВасСамо че докога ще я карате без нас Е доста спорен въпросЧе за кво тогава изобщо го направихте бре да пребройте Балъците в България ли???

18

scott

преди 8 години

До дърт хакер: хакерче,закво са ти ХИЛЯДА ГЛАСУВАНИЯ ОТ ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ?!?!?!?Да си гласева секи как ще! Накрая ХАКВАШ получения резултати променяш числата /само/.с ЕДИН КОМПЮТЪР И ОТ ЕДНО РАБОТНО МЯСТО, С ЕДИН ОПЕРАТОР, МОЖЕ ДА НАПРАВИШ ТАКА, ЧЕ ГЕРБ ДА СПИЧЕЛЪТ С 99.9%. а ДА, И ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОС 88.9 /ПРИМЕРНО/....

17

Gost

преди 8 години

Да бре *** някои като един колега уж де много искам да го попитам радев ти за какъв се смяташ кои си ти и с какво право коментираш другите я виж себе си и твоето семеиство а после гледаи канчето на другите

16

skatelite

преди 8 години

До Хората са прости, хората щяха да са прости ако се забраняваше гласуването в секции и се заменяше от електронно. Който го е страх, че ще му откраднат гласа може да отиде да гласува в секцията и да се надява, че бюлетината му няма да изпадне от чувала. Манипулатори в този случай са хора като теб, които представят своята теза като единствено меродавна, като стъпват на съмнителни доказателства. Щеше да си по -убедителен ако беше напечатал мнението си на пишеща машина, а не през интернет.

15

Хората са прости

преди 8 години

"Да манипулираш демокрацията" е документален филм на Ръсел Майкълс, Саймон Ардицоне, Карило и Робърт Коен. Заснет в продължение на 3 години, представя разследване върху аномалиите и нередовността на електронното гласуване, система, използвана в САЩ. Филмът показва дефектите на тези машини и завършва с драматично нахлуване в системата, използвана в Diebold (Leon, Florida). Дори и най-демократичното действие гласуването, е поверено в ръцете на частни компании с потенциал да манипулират всички резултати от вота и лично заинтересовани от победата на кандидатите, които веднъж спечелили изборите с

14

Хората са прости

преди 8 години

Маса народ не искаше електронното гласуване, но не отидоха да гласуват против - щот било едно и също дали ще гласуват с не или няма да гласуват.

13

гладен

преди 8 години

Пак ми развалиха вечерята с този на снимката .

12

Анонимен

преди 8 години

Забавното в цялата история е,че изборите са реално единственият демократичен акт и при добра организация в мрежите може да се вкара в парламента всяка малка партия.

11

Анонимен

преди 8 години

Всеки валиден глас на гласоподавател се заплаща х12лв на всяка партия прескочила 1% от подадените гласовете.Тенденцията при по-голям брой гласоподаватели е да отпаднат от държавната субсидия малките партии респективно по-малко партии да минат 4% бариера за парламента.

10

Плюл по Плювню

преди 8 години

Плювналиев пак се е изплюл по въпроса. Партията-Майка БКП (ГЕРБ) взе властта по европейски за следващите 50 години и ще започва да строи новото "светло бъдеще" в Европа, след като не успя в СССР!

9

Шаран_БГ

преди 8 години

Тъй като депутатите се убедиха, че задължителното гласуване не ги устройва , решиха,че електр. гласуване ще ги увековечи - могат да си го манипулират, както си искат! Щом хакери влизат в сайтовете на Пентагона, щом младежите от Варна хакнаха тотото -- колко и е на ЦИК! На последните избори го показаха !! По Конституция, който не плаща данъци на тази държава, няма право да гласува при парламентарни избори !!ЗАЩО ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА ,ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС !???!

8

мен

преди 8 години

Чуват ги само един два месеца преди изборите после всичко се забравя... пример увеличението на винетките с почти 50% , стачката на учителите преди години относно заплатите им ... обещаха после съкратиха около 30% от тях и им вдигнаха уж заплатите, исканията на земеделците отново са просто взети на подигравка за пример лятото изкупната цена на 1л. мляко беше 35 ст. а колко струва 1 кг фураж. а труда на хората че то една бутилка минерална вода в магазина от 0.5 л е 50 ст. нямам думи...

7

Анонимен

преди 8 години

Komunisticheska Balgariq e po spravedliva dmokratichna Germania choveshkite pravasa samo "mit"

6

Ф.С.В

преди 8 години

Електроният вот няма да накара повечето хора на гласуват - а ще позволи на всички бизнесмени да накарат с принуда и заплахи работниците им да гласуват за партията която покровителства бизнеса им - ще има заплахи ще има напрежение - това ел,гласуване ще изтрие и последната "капка" "ДЕМОКРАЦИЯ" която дума в Бг не значи нищо освен 2 вафли 4 кебапчета и 10 лв - сега ще е и заплаха от уволнение и лишаване от ваучери на и без това смешните заплати - Демокрация в БГ ПРОСТО НЯМА и никога няма да има !

5

Анонимен

преди 8 години

Какъв президент е тоя ***.Тя жена му го полага всеки ден зад врата и му заповядва какво да наготви да пазарува и кога да и пере гащите.Това е някакво много голямо недоразумение.Дано по скоро има избори да се отървем от тоя ***

4

Анонимен

преди 8 години

до 3: По-скоро на коя държава е л;оун този президент