66

majorski

преди 8 години

Еми хората почитат историята ..... не я взривяват като българите .....като взривиха мавзолея на Г.Димитров ...какво постигнаха .....?????остана една бетонна площадка ....която никой не го интересува !

65

Анонимен

преди 8 години

руските консумативи за война не познават друго освен робството. Стокхолмския синдром са го сбъркали с московски ми се струва!Няма други такива мазохисти, които да ходят да се молят на една мумия, отговорна за избиването на значителна част от тях самите. Девиза на руснаците открай време - колкото по-зле, толкова по-добре! Да си стоят там в азия и да не ни занимават с жалкия си фалит - морален и финансов.

64

Анонимен

преди 8 години

Не мога да си обясня поредната руска шизофрения.От една страна ужким са най-ревностните пазители на православното славянство и традиционното семейство, а от друга държат мумия на централно място и дори ходят да й отдават чест и да й се молят?!Искам да попитам всички русофили, къде в Библията пише, че може да се кланяш на други идоли, още по-малко мумии?Искам също така да попитам според същата тази Библия не е ли редно след като човек свърши земния си път да бъде погребан?Къде е православието?

63

Анонимен

преди 8 години

Ленин въвежда задължително образование в 1918 г., когато 80% от руснаците са неграмотни. Първата фабрика в СССР е за моливи, внесена технология "Кохиноор" и германски инженери - най-значимата инвестиция в бъдещето на Русия от миналия век.

62

Анонимен

преди 8 години

Как да няма присъствие, човекът е измислил азбуката според голяма част от руснаците

61

Анонимен

преди 8 години

Оставете Ленин, възражда се култът към Сталин. 2015 г. са издигнати двадесетина нови монумента на вожда на народите. Дори за седмица Волгоград бе със старото си име Сталинград.

60

kokospa

преди 8 години

Нормално за Русия!!В.И.Ленин е царувал само 7 години но култът към него е тотално пропит в мозъците на голяма част от руското общесто.Митът за добрия цар,за водача е неотменна част от мисленето на този народ.Руския народ никога не е имал своя воля и свобода.Русия никога не била социална и милееща за народите си земя.Азиатския култ е велик като в Китай и Сев.Корея.

59

Анонимен

преди 8 години

Това,че ленин има все още "значително присъствие в русия" е поредното доказателство,че монголоидите все още не са пристъпили в 20-ти век,камо ли в 21-и. Да си стоят там където са си и да не ни анимават с това, кой какво им бил направил.Прекалено досадиха на целия свят!Да си подредят кочинката, без 90 % рейтин за ***,пък тогаз,току-виж хората по света ги възприели като "нормални". А, и вземете та го заровете тоя сифилистик с изпържен мозък, най-накрая.Дори и в Египет вече не правят така!

58

м..да

преди 8 години

Миналото трябва да се почита,независимо какви асоциации предизвиква. Това е част от историческата опитност на един народ. При китайците например този въпрос не стои. Отричане на миналото води до така нареченото-голо отрицание-т.е.-до нищо добро.Така междувпрочем се опитаха да постъпят болшевиките,отричайки всички културни постижения от миналото като буржоазни и упадъчни. Ако сега се реагира по същия начин,тогава с какво ,,сега'' е по-добро от,, преди'.Ние проявихме диващина разрушавайки

57

касандра

преди 8 години

Хората си пазят историята, независимо каква я тя. Ако идеите за социализма и комунизма не бяха опорочени, света щеше да е друг.

56

Факт

преди 8 години

Всеки народ трябва да уважава миналото си, а не да руши мавзолеи, паметници и т.н. Това е азбучна истина, но някои още не са стигнали и до буквата А.

55

Анонимен

преди 8 години

Световната преса е пълна със статии за педофилията на Путин като причина за жестокото убийство на Литвиненко. Alexander Litvinenko Was Killed for Calling Putin a PedophileЛитвиненко е виждал видео на Путин с деца.Литвиненко твърди, че болестта на Путин е била известна още от първите му години в КГБ.rusmonitor/pedofilii-putina-shiroko-obsuzhdaetsya-mirovymi-smi-posle-publikacii-doklada-ob-ubijjstve-litvinenko.html

54

РОССИЯ

преди 8 години

тоав е миналото на русия ;история почита се човека от историята а не комунизма.плюс това.маномет културни паметници .във българия също има паметници .шипка альоша цар освободител хр.ботев левски и много много др.това е история руснаците си почитат история та не като нас махнахме г.димитров.безсрамници такива хора не се са уважение като бг управа

53

:)

преди 8 години

Хората си уважават историята, каквато и да е тя. Само смачкани комплексари отричат какво са били и рушат паметници!

52

справедлив

преди 8 години

До пишештите отдолу"професори"..Шоп и т.н.....Дайте тогава да отправим в Финландия протестна нота-Там е най-големият паметник на Ленин-като признателност че им е дал независимост и ги е признал за държава.........Дайте да ги наречем финланците ***,тЪЪЪбаци ..и т.н...........Стига спамихте тук......

51

РЕАЛНО

преди 8 години

Нещо ПАК започна масовата пропаганда против Русия.Постоянно статии в стил"Работническо дело"се опитват да ни убедят колко са лоши и наивни руснаците.АМИ ПО ТАЗИ ЛОГИКА-дайте да оплюваме и немците-щото и там има хора,които почитат Х-итлер.АМИ ПО ТАЗИ ЛОГИКА-дайте да оплюваме и англичаните-които почитат кралете си-а те са избили милиони шотланци....ЗНАЧИ основата на тези новини е да ни убедят в нещо си-а това вече не е журналистика--това е пропаганда...

50

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

ЕМИ ШОПЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ЕСКИМОСИ ИЛИ ЧУКЧИ И НИТО СЪМ БИЛ В АЛЯСКА ИЛИ В ЧУКОТКА ЧЕ ДА ЗНАМ КАКЪВ ИМ Е МАНТАЛИТЕТА ХАХА СИГУРНО МОЗЪЦИТЕ ИМ СА ВЛЕДЕНЕНИ ОТ МИНУСОВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ НО ПРЕДСТАВИ СИ ДА ЖИВЕЕШ ПРИ -70 ГРАДУСА.......

49

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

ЖИВЕЯТ 10 000 ЧУКЧИ И ЕСКИМОСИ :D

48

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

КВО ЩЕ МИ ГОВОРИШ ЗА ПРОЦЕСИ ОТПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 15 ХИЛЯДИ ГОДИНИ ТО ПО ТОВА ВРЕМЕ САМО ПЕЩЕРНЯЦИ БРЕ ХАХА ПЛЮС ТОВА НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ЗЕЛЕН ХРАСТАЛАК ЕДВА ЛИ Е ИМАЛО :)

47

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

В 21 ВЕК ИНДИАНЦИТЕ СИ ИМАТ ИНДИВИДУАЛНА ГРАФА(МЕСТИЗО И НАТУРАЛНИ ИНДИАНЦИ) А АЗИАТЦИТЕ СИ ИМАТ ГРУПОВИ ГРАФИ В ЗАВИСИМОСТ ЗА КОЙ РЕГИОН СТАВА ВЪПРОС :)