65

OMG_Lucker

преди 8 години

Всъщност за *** е ТВЪРДЕ КЪСНО да мисли за нов мандат. Да беше помислил на времето- преди да се изложи многократно като кифладжия, преди да бъде разобличен като американо-турско протеже, за което интересите на чужди държави са приоритет. Преди да застане неколкократно на амбразурите бранейки нечии чужди, но не и български интереси. Преди да падне драстично в очите на хората. Преди да прави безумни изказвания и то когато никой не го пита.Чао г-н Прецидент, сбогом.

64

Анонимен

преди 8 години

От повечето прочетени коментари това което мога да кажа е "*** народ,слаба държава".Затова и няма да е има след 50-100 години.

63

ми кВо чака

преди 8 години

Щом като толкова иска да свърши нещо за гражданите да вземе да си подаде оставката това ще е единственото нещо срещу което те няма да имат нищо против.

62

цък

преди 8 години

Това не е президент, това е Прецедент, който няма място в бг-та политика!!!!!!!!

61

Колев

преди 8 години

Президен ще бъде тоз който предложи ГЕРБ...както всички много добре знаем. А защо не и самия Борисов---не е решил не е станал президент. Възможно е да бъде и Кристалина...или Фандъкова...или Цачева...или Томислав Дончев. Всеки един от тях ще бъде избран с абсолютна сигурност ако бъде предложен--това го знае цяла България.

60

Иван

преди 8 години

Няма какво да мисли за втори мандат, русофоби не виреят в България.

59

Иван

преди 8 години

Не му е рано да миси за нов мандат, просто не са му казали дали ще е той или някой друг.

58

пулемет

преди 8 години

напротив...твърде късно е да мисли за нов мандат...той вече си *** пътеките....

57

Анонимен

преди 8 години

пума

56

истината

преди 8 години

На този трябва да му се ЗАБРАНИ повече да се изказва публично от името на българския народ.Най-голямото недоразумение от началото на прехода !!!

55

Анонимен

преди 8 години

Въобще да не мисли за нов мандат.

54

Анонимен

преди 8 години

До Цецо *** Бъркаш се с президентските избори в Русия,ама и там не стана съвсем така.Там беше отчетена 120% изборна активност в някои региони.Но далече не всички са гласували за Путин.Той взе около 75%,което означава ,че в тези региони 45% са гласували за друг кандидат.Кой казва,че в Русия има диктатура?

53

Цецо Маймуната

преди 8 години

Плевнелиев ако се кандидатира, ще вземе 130% от гласовете. Аз ще обработвам данните от електронното гласуване.

52

Анонимен

преди 8 години

Няма шанс за друг мандат. Мисля си, че и той самия не иска, но го натискат да продължи - така е в партиите, които ни управляват. Дано има по-добри кандидати за изборите.

51

Анонимен

преди 8 години

Когато съдили нацистите в Нюрнберг,всеки от тях е бил пазен от американски войник,обикновени редници.Част от тях били смутени,защото трябвало да пазят генерали,маршали и т.н. Командирът им им казал,че това не са военни а военнопрестъпници и няма нужда да показват уважение.Войникът който пазил Гьоринг се държал много грубо с него. Гьоринг му казал :"Правилно ли съм постъпвал или не,аз съм историческа личност.Моето име ще остане в историята.А ти си едно нищо".

50

Гост

преди 8 години

Бре,този можел и да мисли.Интересно с какво

49

Анонимен

преди 8 години

Новата мъжка, българска Бритни...

48

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

Много е късно . Той отдавна трябваше да си отиде .

47

Vomit

преди 8 години

ТОЗИ Е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ АКО СИ МИСЛИ ЗА ВТОРИ МАНДАТ

46

До 49 Българин

преди 8 години

15 към 1 против тъпите ти и ненормални гербаджийски изказвания. За това трябва да си по голям *** от тоя на снимката.