75

Калоян

преди 8 години

Когато в тялото проникнат вируси - чужденци то покачва температурата като прави обстановката за тях враждебна и започва да ги унищожава. Т0лерантност е медицински термин който означава че тялото не може да се справи с нашествениците и умира. Едно здраво тяло има нулева т0лерантност към външни вредители и се бори с тях. Т0лерантността е капитулация. Ние трябва да посрещаме предизвикателствата и противниците си с здравословна доза враждебност и да ги разпознаваме както имунната система. Капиш?

74

Калоян

преди 8 години

Окаяни човече Плевнелиев та нали именно т0лерастията към ислямистките нашественици и африканците доведе до това положение! Нима наистина не разбираш или просто повтаряш мантрите спуснати ти от началниците ти? Говориш едно към едно техните глупости и сякаш спиш и не виждаш какво става. Макар изобщо да не съм им симпатизант ще ти цитирам мнението на един израелец - "ако покажеш слабост пред арабин, ти си свършен". Т0лерастията е слабост, фатално заболяване на имунната система на нацията.

73

Селянин

преди 8 години

Тая мишка Плевнелиев.Един ден няма да си президент и дано мигранти да ти стъпят на кухата *** кратуна.Българския народ търпи но не и предателите като теб измислен ГЕРБерски глъпак

72

х

преди 8 години

"Не се впечатлявам от оръжия, само от 19 санта хюдж кока на Минко".

71

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7тези умни мисли на квартална сбирка на Атака ли ги усвоихте?

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 94Защо в сайта не се пише за вноса на забранените за внос ваксини със живак от Турция ?ваксини с живак произвеждат само в Сибир бе ушко!

69

11

преди 8 години

Докато лъжата командва политиката траен мир не може да има. Да се научим да живеем в несигурност, вместо да чакаме нещо да се оправи жал живот.

68

Анонимен

преди 8 години

Да не говорим че ,,Пентакс,, е забранен за употреба в ЕС заради съдържание на живак .Явно има умишлено прикривате иот правителството и мълчание от пресата .

67

Анонимен

преди 8 години

Този никакъв го няма.Винаги е на другата страна а не на вълната на народа.Ама винаги.

66

Анонимен

преди 8 години

Защо в сайта не се пише за вноса на забранените за внос ваксини със живак от Турция ? Пентаксима има разрешение за една съставка , а не за пет . Защо се покрива и премълчава лъжата и измамата на богоизбраният Москов . Редно е ,,,Днес ,,като свободен и независим сайт да разнищи ,да даде някакво ,,тълкувание,,на измамата със ваксините . Очаквам с интерес Кавото и да товори, ,богоизбраният Москов ,,ваксината е влязла незаконно,след като е забранен вноса му.

65

Анонимен

преди 8 години

Абе, ей Роско, я бягай в базата на ИДИЛ да ги образоваш и да им покажеш колко си толерантен като им дадеж жена си да я изнасилят...

64

Стойчо

преди 8 години

Плевналиев, не те ли е срам да ни занимаваш още със себе си.... Колкото по- рано си отидеш, толкова по- добре за България....

63

Анонимен

преди 8 години

Интересно, като гласувахте с НЕ на референдума за Белене, онеправдани НЯМА

62

Членска карта №7

преди 8 години

до 89Прав сте, ако изхождаме от качествата на днешния Президент...

61

Анонимен

преди 8 години

В България е безсмислено да има президент след като сме парламентарна Република. След като има премиер институцията президент е паразитна заедно с цялата и администрация и охрана. Или премиер или президент. За какво са ни само хрантутници които и без това не гонят интереса на България и на обикновения човек?

60

Анонимен

преди 8 години

Защо питам аз и сегашният доклад на Еврокомисията е негативен за БЪлгария! Нали сега пак Герб управляват сега с какво ще се оправдаят? Време е някой да изхвърли ***! Всички сегашни политици в кофите за смет там им е мястото!

59

Анонимен

преди 8 години

Този човек е най - лошият президент в историята на България. През целия мандат се държа сякаш са го назначили на този пост от посолството на САЩ.

58

Анонимен

преди 8 години

До неутраленПрезидента на България е бизнесмен но не и политик ! В политиката е бос, но нали жена му работеше с олигарха Прокопиев, мафията наложи на Борисов да го приеме за президент

57

чичко Сталин

преди 8 години

"България е стабилна държава".... Съгласен съм на 100%! Така стабилно сме ударили дъното че никога няма да изплуваме. Даже и бежанците като видяха как се живее тука избягаха. А президентчето ни е само за стендьп комеди. Да разсмива хората.

56

иван

преди 8 години

тоя нема ли да си ходи. с нетърпение чакам изборите на есен!