13

Соцалюбников

преди 8 години

Ти да не си на Буров син?Баща ти да не е директор на телевизията?Баща ти да не е шеф на Мототехника?Така се питахме години наред, съобразно положението в "обществото",т.нар. социализъм.Та тоя, ако е бил шеф на Мототехника, то направо си е живял с орлите(костенурките).А "детето" не е в ред. Зетя ако е бил с това, малко са му костюмите...Глей каква "приемственост" в бизнеса, та даже и кървави писма.Ако е свършил парата, дошло е време за разплата(:+

12

Анонимен

преди 8 години

До съмнителен 9Не ви е ясно какво значи "залитания към съмнителни далавери"?Отговор: Хванали са го и "Се е оправил" каквото и да значи това.Много сте неграмотни това бъл/гараците ама сте с големи претенции.

11

Анонимен

преди 8 години

В Бг да си богат и да не си бандит си "жив зян".Веднага ще те наобиколят едни "хубави хора"............абе да не ти се случва.

10

До съмнителен

преди 8 години

"залитания към съмнителни далавери" е синоним на "оперативно интересен" и важи за всички престъпници в БГ - водят се на отчет в МВР за да си плащат да не ги закачат.

9

Дядо Петър

преди 8 години

". . .имал залитания към съмнителни далавери".Колко души хванати с ИСТИНСКИ ДАЛАВЕРИ вкарахте във затвора бе, нещастници?

8

съмнителен

преди 8 години

"Имал залитания към съмнителни далавери" :)))Сега, дайте да видим, нарушавал ли е закона или не? Що за терминология "залитания към съмнителни далавери"

7

Шоп™

преди 8 години

Дано повечко дърти червени *** тая година се преселят във Вечните ловни полета.

6

Дисциплинатор

преди 8 години

Да си наврът полиграфа отзад.

5

Анонимен

преди 8 години

Хах, Г. сцепи мрака. Може бе, що да не може!

4

Г.

преди 8 години

Според мен ключът към разплитане на убийството е дъщерята. По време на интервюто при Слави се държеше много неестествено: симулираше, че е силно разстроена (една истински разстроена жена не страда така), държеше си очите затворени, не смееше да погледне Славито или камерата. Написала е също като послание, че тя е била кръвта на баща си, но фирмата - неговото сърце. Може да става дума за някаква психопатия - примерно, чувство за недостатъчна бащинска обич.

3

частни уроци

преди 8 години

Давам частни уроци, как успешно да излъжете т.н. детектор на лъжата.

2

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че ще откаже човека. Бивш зет е, като нищо ще го нагласят куките. Какъв полиграф какви пет лева, каквото кажат ченгетата, това ще покаже. В тази пародия на държава са така нещата.

1

Анонимен

преди 8 години

Навремето да си управител на Мототехника без образование значи си бил ченге и мошеник . Това се потвърди като се разбра , че е прехвърлил фирмите си на клошар . Е и това ли е белия и честен бизнесмен .