46

Анонимен

преди 8 години

На това дете държавата трябва да осигури стипендия да следва медицина. Ще стане много добър лекар, не само професионално, а добър и по душа. Адекватните й реакции го доказват, пък и скромно. Анатомията на Грей ряпа да яде, постъпката на Мария не е художествена измислица, а реална ситуация и тя се е справила блестящо.

45

без коментар

преди 8 години

Само не е трябвало да му" дърпа езика"Момичето е добро , отзирчиво и трябва задължително да се изпрати на истински курс за първа помощ.Това с " дърпането" и с " ваденето" на " езици" е крайно непрофесионално и понякога много опасно.Общината трябва да открие дарителска сметка за обучението на това дете.

44

Аз

преди 8 години

Ако кметът на община Стара Загора има топки, да извади това прекрасно дете от тоя дом и да намери средства за обучението му. Заслужава си! Личи си, че от нея ще стане прекрасен човек. Тя всъщност вече Е прекрасен човек!

43

tih velikan 681

преди 8 години

Bog upotrebiava obiknovenite,za da zasrami gordelivite.Neveroyatna smelost i reshitelost se iziskva,za da spasish choveshki jivot i da osigurish bezopasnostta na putnicite...Jivko,mislya che e vreme da nagradish tova dete i nyakoi da i pomogne da osushtestvi mechtata si...hvala na Boga za takiva smeli i dostoini bulgarski grajdani iskupi suselyani!

42

някой

преди 8 години

Браво на момичето, благословена да е !

41

Анонимен

преди 8 години

Златно момиче !!!Дано има и малко късмет, че в това блато България ...

40

Ф.С.В

преди 8 години

Днес Бг - направете една дарителска сметка за детето -

39

Ф.С.В

преди 8 години

- Ами дайте на детето някава парична награда - дайте му шанс да се изучи да може да завърши висше образование ако иска- Какво само някакви чашки за чай и грамоти - Това дете е достатъчно наказано че е сираче и не е видяло нищо хубаво от живота - Това са хората които заслужават истинските награди - !!!!

38

За Мария с уважение

преди 8 години

До държавните органи, до различните комитети и комисии, до заможните хора на България! Направете нещо съществено, достойно за това дете! Дайте й възможност в живота, който досега не е бил особено щедър към нея! Тя е истински човек, смела, добра и съобразителна, и вероятно ще си остане такава! Благодарим ти, момиче, че те има!

37

Анонимен

преди 8 години

Браво на детето! Едни спят със кметове,други спасяват животи.А това момиче е от дом за деца без родители,смятайте,във какви семейства живеят някои деца.После стават развратници,наркомани,алкохолици,пушачи,заради примера на родителите.Браво на това дете,дано да има много късмет в живота.

36

LaSombra

преди 8 години

Очаквам всеки момент от КАТ да напишат акт за управление на МПС без правоспособност.

35

seira

преди 8 години

КЪДЕ СТЕ БЕ "НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ", ПОЛИТИЦИ, УПРАВНИЦИ?!КЪДЕ СА МАТЕРИАЛНИТЕ И МОРАЛНИ СТИМУЛИ ЗА ТАКИВА ХОРА???

34

Наталия

преди 8 години

Това МОМИЧЕ е достойно за уважение, дано да бъде оценено! Може да служи за пример на останалите. Дано да не го забравим бързо, бързо, както обикновено се случва у нас.Още веднъж- БРАВО!!!

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37 малеее, колко си неграмотен

32

Ром от булгарски тип

преди 8 години

Само едно мога да кажа на това момиченце...БРАВООООООООООООООООООООО!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Явно в домовете възпитават по-добре децата отколкото у дома. Миналата година момченце от такъв дом в Своге ако се не лъжа спаси живота на друго дете. Затова някои искат да се закрият тези "Институций"

30

I

преди 8 години

Евала и на девойката и на днес.бг, че публикуват една позитивна новина. Продължавайте в същия дух. :)

29

ДС

преди 8 години

Ей това е. А тия във враца вдигат краката на пострадалия. Защо ?!

28

8

преди 8 години

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!ДА Е МНОГО КЪСМЕТЛИЙКА И ДА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВА!

27

Анонимен

преди 8 години

Оправна девойка! Добре, че е знаела какво и как да направи. Рядко се случва.Дали около нея е имали снимащи със смартфони.